6. Bölüm - Jewelry Hate Part 2

3.3K 240 20
                                    


İşte asıl kısım şimdi başlıyordu...

Etrafa bakındım ama annem gözükmüyordu. Nereye gitmişti ki? Galiba çok geç kalmıştık.

"O eşyaları sakladığı yeri bulup Chat ve Ladybug'a haber vermeliyiz "

"Sorun Jewelry Hate'ı bulmada ahh umarım yapabiliriz Adrien "

"Merak etme yapabiliriz!"

"Umarım.. "

Adrien telefonunu çıkardı ve haberleri açtı.  Haberlerde Jewelry Hate' vardı. Bu Eyfel Kulesinin önüydü birsürü insan yuvarlak oluşturmuş takıları koruyordu. Hemen oraya doğru koşmaya başladık. Koşarken nasıl kimliğimi belli etmeden akumayı yok edebileceğimi düşünüyordum.

Sonunda varmıştık. Bu kalabalık gerçekten de çok öfkeli. Jewelry Hate yukarıda "Böcek ve kedi hadi gelinn! " diyordu. Polisler etrafı kuşatmıştı. Jewelry Hate onları hizmetci yapıyordu. Adrien elime ağaçtan kopardığı sopa gibi olan bir dal verdi kendisine de aldı. Bu işe yarardı. Birbirimize baktık ve aynı anda baş salladık. Adrien koşarak hızlıca Jewelry Hate'ın yakınına geldi. Onları oyalamaya çalıştı. Bende o kalabalığın içine karıştım. Ama Jewelry Hate beni görmüştü.  Bende hizmetçi gibi davrandım. Adrien'in üzerine doğru yürüdüm. Adrien'e göz kırptım. Bana ;

"Marinette sende mi?! " diye cevap verdi. Anlamıştı... Jewelry Hate söze karıştı ;

"Ah yazık Marinette ben sana evde kal demiştim artık geç oldu neyse bi ara düzeltiriz bana karşı gelmediğin sürece! Sana gelince Adrien kızımın psikopat takıntılı olduğu çocuk senin de işin bitti!" Neden akuma varki? Psikopat takıntı mı? Gerçekten mi?

Ona ışın göndermeye çalışıyordu ama bi türlü denk gelmiyordu. Annem görmeden hemen takıların olduğu kısma yöneldim. Küpemi aradım aradım aradım ve aradım. Sonunda bulmuştum yanında Adrien'in de yüzüğü vardı onu da aldım. Annem hala Adrien ile ilgileniyordu. Hemen koşarak oralardaki çalılıkların arkasına saklandım. Annem "Şu mucizeyi bulun " diye emir veriyordu. Hemen küpeyi takdım ve Tikki çıktı. Hemen Tikki'ye sarıldım.

"Seni çok özledim Tikki ama şimdi dönüşmeliyiz! Tikki benekler ha! Şanslı tılsım! " 

Elime bir sis bombası düştü. Hemen ortaya attım. Çığlık sesleri yükseldi. Hemen Adrien'i tutup çalılıkların arkasına götürdüm. Eline yüzüğün7 verdim.

"Marinette bana mucizemi verdi seninde yüzüğünü bulmuş ben Jewelry Hate' ı oyalarken kedinin mucizesini bul ve Chat'e götür olur m-mu? "

"T-tabikii "

Daha sis bombası geçmemişken. Hemen Jewelry Hate'ın sessizce arkasına geçtim. Akuma yüzüğünde olmalıydı çünkü ışınlar oradan çıkıyordu. Jewelry Hate hala söyleniyordu. Geriye doğru birkaç adım attı ama ayağıma basmıştı ve ben olduğunu anlamıştı. Tam elini şıklatıp benide hizmetçi yapıcakken kedi önüme geçti ve kedi Jewelry Hate'in etkisi altına girdi. Yere düşmüştü bende o fırsatı değerlendirerek annemin elindeki yüzüğü aldım kırdım içinden akuma çıktı.

"Kötülükten vaz geç! Hoşçakal küçük kelebekcik "

Her şey eski haline dönmüştü. Chat ile çaktık ve hemen çalılığın arkasına gidip dönüştüm. Ve Marinette olarak annemin yanına geldim.

Chat'e teşekkür ettim ve anneme olanları anlattım herşey düzelmişti.

....

Akşam, ailemden çok ayrı kaldığım için onlarla vakit geçirmek aracılığı ile işlerine yardım ettim ve akşam beraber film izledik.. Ayrıca Tikki ile de vakit geçirdimm

...

Buu bölüm beni uğraştırdıı.

Saat sabah 5'e geliyo 12 den beri uyanığım hayvan gibi yatmışım

Neyse vote vermeyi ve yorum bırakmayı unutmayın ♡_♡

Maskeli Aşk (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now