18. Bölüm - Bip Bip

2.5K 179 41
                                    

'' Endişelenmene gerek yok çünkü Marinette benim ''

" Tabi canım bende Kara kediyim tabi. Marinette'ye kızmayacağım sana bunu söyleten o biliyorum. Sen Marinette değilsin. Olamazsın. Bende kara kedi değilim "

Etraftan birkaç çığlık koptu. Hemen akumanın yanına gittim

...

"Çak bakalım!"

"Leydim, Adrien birkaç şey anlattı". Çok gergin duruyordu ve kararsız. Bir evin çatısının üzerine oturduk.

"Ahh cidden inandın mı?! Ben Marinette değilim Kedi " dedikten sonra birkaç kahkaha attım.

" Biliyorum leydim yani Adrien'in de ben olmadığını biliyorsundur "

"Bip bip " Mucizelerimizden gelen ses konuşmamıza son vermişti. Ayağa kalktım. Chat kolumdan tuttu.

"Gitmem gerek  kedicik "

"Gitme "

"Biliyorsun Marinette ile çıkıyorsun "

"Biliyorum ama bilmiyorum " Bende ne yapacağımı bilmiyordum. Burdan gitmeliydim ama gitmek istemiyordum. Biraz daha kalsam ne olacak ki? Kalktığım yere geri oturdum. Chat başını omzuma yasladı. Çok hafif hafif yağmur yağmaya başladı.  Zar zor hissediliyordu.

"Hala benden mi hoşlanıyorsun Chat? "

"Hayır, yani evet bilmiyorum. Tamamen arada kaldım. Keşke gerçekten Marinette olsaydın. Sen zor vazgeçtim ama Marinette artık beni sevmiyor gibi "

"Biliyorsun kaza geçirdi "

" Evet ama bir anda bütün ilgisi yok oldu bu imkansız. Y-ya y-yen-i b-biri varsaa. D-düşüncesi b-bile korkunç "

" Hayır yok, yoktur olmaz "

" Peki ya sen sen bana karşı bir şeyler hissediyor musun Ladybug? "

" E-e-evet " Hemen yüzünü omzumdan kaldırdı va bana baktı. Çok derin bakıyordu. Yeşil gözleri dipsiz bir kuyu olmuştu sanki

"Bip bip bip "

"Artık gitmem gerek üç beneğim kaldı. Seninde üç pençen " diyerek evin çatısının yanındaki çıkmaz sokağa atladım.  Ardından Chat de geldi.

" Ben tam bi aptalım, sana umut verdim hemde fazlasıyla. Beni sevmediğini düşündüm, seni unuttum yada unutmaya çalıştım. Marinette'ye aşık oldum. Ve şimdide aranızda kaldım kendimi çok şapsal hissediyorum. İki kızın arasında kalmak nedir ki?!!"

Ellerini saçlarının içinden geçirdi. Ardından devam etti ;

" İki kız ne Chat! İki kızın arasında kalmak! Bi tane daha bul çeyizine saklarsın tabi. Ne güzel değil mi? Sana umut vermemeliydim. Kimseye umut vermemeliydim. Çok çok üzgünüm"

"C-cha  -" 

"Üzgünüm.. "

İki beneğim kalmıştı. Birazdan dönüşecektim. Ama Chat beni dinlemiyor. Açıklama yapıyor ve üzgün oldugunu söylüyordu.

"Ladybug sen benden daha iyilerine layiksin Marinette de öyle,  ben bi pisliğim. Sadece insanların canını yakıyorum! Umut verdim ben sana ya umut! Hatta birazdan dönüşeceğim. Ama umrumda değil çünkü bu pislik O'ndan başka kim olabilir ki?!"

Çok üzülmüştüm bu haline. Gözlerinin içine baktım.  Hala kendini suçluyordu. Konuşmama fırsat vermiyordu. . Bir beneğim daha gitmişti. Şu anda gidersem kimliğimi görmezdi. Ama bana ihtiyacı vardı.  Chat mucizesini benden önce kullandığı için benden önce dönüşecekti.

Gözlerinin içine bakarken aniden bir anda görüntü bulanıklaştı. İki adım geriye gittim

"Ladybug, kaçıyorsun demi? Gerçi kim beni ister ki? " dedi. Yere dizlerinin üstüne çöktü. Başını yere eydi.

Görüntü ardından geri netleşti. Adrien'le olan tüm anılar her şey geri gelmişti. Hepsini hatırlıyordum. Onu nasıl deli gibi sevdiğimi! Herşeyi hatırlıyordum.. Yağmurun atışı yavaş yavaş hızlanıyordu.

Chat'in mucizesi dönüşmek üzere olduğunu belirtiyordu. Ha dönüştü ha dönüşecekti. Ama zaten Adrien olduğunu biliyordu. Benim mucizemde yavaş yavaş uyarı vermeye başlamıştı. Chat'e yaklaştım. Hala başını yukarı kaldırmıyordu. Yanına iyice yaklaştım. Dönüşmemize saniyeler kalmıştı. Yağmur ise iyice hızlanmıştı. Chat'in karşısına gelicek şekilde dizlerimin üstüne oturdum. Elimle Chat'in çenesinden tutarak yüzünü bana doğru kaldırdım. Ona yaklaştım. Gözlerimi kapattım ve duduklarımızı birleştirdim. Bir ses geldi gözümü hafif araladığımda yeşil bir ışık vardı. Geri gözümü kapattım. Adrien " Ladybug " diye fısıldadı. Ardından tekrar dudaklarımız birleşti. Yeni bir ses ve ışık daha geldi. Bu sefer ben dönüşmüştüm.






Maskeli Aşk (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin