9. rész

633 23 0
                                    

Réka szemszöge:

-Keresztapu! Hagyjátok abba az edzést, oda kell érni a helyszínre.

A fiúk szedelőzködni kezdtek. Szalai megcsókolt, és engem átkarolva indult kifelé. Csodás érzés volt.

20 perc múlva odaértünk az újságírókhoz. Meg is örökítették a párosunkat. Édes. A rajongók is ott voltak. Egy kislányt pillantottam meg. Hozzámért.

-Szia-mondta a kislány-Tudod én nekem minden vágyam az volt, hogy ide kijöjjek. Ez életem legszebb napja. Mondta csillogó szemekkel. Meghatódtam.

-Ki a kedvenced a csapatból?-Háát Szalai és Dzsudzsák és mindenki, olyan büszke vagyok rájuk.-Olyan aranyos volt. A csapat épp most kezdte volna el az interjúkat adni, mert az aláírásokkal már végeztek. Azért odaszóltam nekik:-Skacok gyertek ide egy kicsit, lenne még egy kép. A csapat mosolyogva állt be a képbe. 

A délután nagyon jól telt. Ahogy a szálló felé indultunk, minden elromlott.

Egyszer csak egy olyan kép fogadott, amit nem tudtam hova tenni.

Ádám szemszöge:

Réka földbe gyökerezett lábbal állt. Nem értettem miért.Aztán odanéztem és megértettem. Gréta egy idegen férfit próbált visszahúzni, de az csak Rékára figyelt.

-Menj innen Gergő- mondta higgadtan, ezért még ijesztőbben Réka. -Nem. Azért jöttem, hogy visszaszerezzelek. 

Mi van???????

-Geri, megcsaltál, hazudtál nekem, SMS-ben dobtál. És ezek után fogadjalak vissza? Becsaptál, megaláztál. Tényleg komolyan gondolod ezt? Barom.-Fakadt ki. Sírt. Meg tudtam volna ölni azt a hülyét.

-Na, azért ne ess túlzásba!Mindenkinek vannak hibái. Nem is értékeled, hogy FRANCIAORSZÁGIG repültem, hogy találkozzunk? 

-Ki kérte?-akadt ki Gréta.

-Na, ide figyelj- lépett egyet közelebb hozzánk. Erre ösztönszerűen a hátam mögé bújtattam. Gúnyosan elmosolyodott.Nem tetszett ez a mosoly. Kezdtem elveszíteni a türelmem. Látta a jelenetet-Hah, lecseréltél? Caf...

Nem bírtam tovább. Behúztam neki egyet. 

-Ádám,ne. Nem éri meg.-Hallottam meg Réka hangját ami rögtön észhez térített.

-Takarodj.-mondtam,mire elfutott. Gyáva. Rékához  fordultam. Reszketett, éppen Dzsudzsi, Király és a testvére nyugtatták. 

Te lennél a nagy Ő? (Szalai) (Befejezett)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora