19. rész

329 12 0
                                    

Visszaemlékezés:

Éppen otthon ültünk, kint zuhogott az eső, míg én Ádám karjaiban elhelyezkedve olvastam jelenlegi kedvenc regényemet. A Zöldfa utcza 38.-at. Lebilincselő feminista történet, a múltból. A rabjává váltam. Az utolsó oldalt is megismerve felsóhajtottam. Ádám csak ennyit mondott:

-Befejezted a könyvet?-bólintottam- Ez lett a kedvenced?-igen-És most nem tudod mit kezdj az életeddel, mit olvass el következőnek?-Felnevettem.-Túl jól ismersz!- feleltem, majd megcsókoltam. Ekkor felkelt mellőlem és letérdelt elém. Nem hittem a szememnek.

-Tudom, néha nehéz eset vagyok, de te mindig ott voltál nekem és elviseltél. Te vagy életem szerelme, akiért mindent megtennék.-ekkor már potyogtak a könnyeim- Szeretném, ha örökre mellettem maradnál. Fekete Réka,hozzám jönnél feleségül és velem együtt öregednél meg?

-Igen!-ugrottam a nyakába és megcsókoltam. Felhúzta az ujjamra a gyűrűt. Könnyes szemmel elnevettem magam.- Szeretlek.-mondtam, majd egész este a karjai közt feküdtem, ott nyomott el az álom. Reggel az ágyunkban ébredtem. Vőlegényem még mélyen aludt. Vőlegény, milyen fura kimondani, de határozottan tetszik.

Visszaemlékezés vége.

Sziasztok, meghoztam a kért visszaemlékezést. 

A zene címe:,,John Legend-All of me


Te lennél a nagy Ő? (Szalai) (Befejezett)Where stories live. Discover now