Dua ve Duyuru

1.3K 131 50
                                    

Sevgili okuyucularım,dikkatinizi çekti mi bilmem ama kaç gündür paylaşım yapmıyorum.İçimden paylaşım yapmak gelmiyor açıkçası.Çünkü acımız var.Peygamberin ümmeti kan kusuyor,ağlıyor ve kanlar içinde ölüyor.Sosyal ağlara elimden geldiğince girmemeye çalışıyorum çünkü paylaşılan resimlere bakacak cesareti kendimde bulamıyorum.Ve sosyal ağlarda da bu konuda paylaşım yapmak da istemiyorum.

Bir duam var ve sizden ricam gönülden edin bu duayı;
Ya Rabbim sana sığındım.Kapına alın vurdum secde ederken.Sen bizi bizden daha iyi bilensin.Bil bizi Rabbim.Bizi senin buyurduğun yola ilet.Bizlere Hz. Eyüp sabrı ver.Canı veren de alan da sensin.Bizlere Hz.Yusufa verdiğin sabrı ver.İçine düştüğümüz bu dipsiz kuyudan çıkabilmeyi nasip et.Bizlere Hz.Yunus sabrı ver.Ebu Cehil vari düşmanlarımız bize zulüm etse de senin adaletine ve gücüne sığınan bizleri başı boş bırakma Rabbim.Şehitlerimizin,ailelerinin,Halepten yükselen,bizim feryatlarımızı duy.Sen gücü her şeye yetensin.
Kaybettiğimiz onca cana rahmet,bize ise sabır ver.Senden geldik sana döneriz.Sen bizi sensiz bırakma.
Şehitlerimize ve Halepte hayatlarını kaybeden bütün kardeşlerimize Allah rahmet eylesin ve onları Peygamberimize komşu etsin.
Onların ruhları için herkes birer Fatiha suresi okusun.
Sağlıcakla kalın.Allaha emanet olun.

Senin Adın YalnızlıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin