💕İLK KISKANÇLIK

11.7K 724 89
                                    

Görsel:Behram

Rüveyda hiç veda etmek istemediği Kabeden bugün ayrılacaktı maalesef çünkü artık günleri bitmişti ve geri döneceklerdi. Kabeyi son defa tavaf edip yani veda tavafını yaptılar elini sürüp kokusunu o muhteşem kokusunu son defa doya doya kokladı. Bu tavafı daha çok Allah'a ısmarladık gibi düşünün demisti hocaları. İnşallah tekrar gelmek üzere diye ayrılın demişti. Onlarda ailesiyle oyle yaptı ve beraber giderken Kabeye sırtlarını dönmeyip geri geri gittiler. Rüveyda gözünden akan yaşa izin verdi. Kimbilir belki de bi daha hiç gelemezdi buralara. İçinden keşke burada daimi kalabilmem mümkün olsa diye geçirdi.

Otele döndükten sonra eşyalarını toplamış ve oda kartlarını iade etmişlerdi. Ardından da Cidde'ye gitmişlerdi bile çoktan. Biraz sonra da uçaklarıma binip geri döneceklerdi. Kontrolden geçtikten sonra havaalanının içinde otobüslere binip uçağın yakınına gittiler. Havaalanını o kadar büyüktü çünkü yürüyerek gidemezlerdi. Uçağa bindiler ve yerlerine oturdular. Cam kenarına geçtikten sonra Rüveyda dışarı bakıyordu. Hiç gitmek istemiyordu buralardan sanki onu buraya bağlayan Kabe dışında farklı bi seyler vardı. Tek özlediği arkadaşı Sümeyyeydi. Onunla da sürekli konuşuyordu zaten çok aşırı da özlemedi ama tabi şöyle sıkıca sarılmak istiyordu. Duyduğu uyarı ile kemerlerini bağladılar ve ülkelerine dönmek için hazırlardı artık.

Behram uçaktan iner inmez havaalanından geçiş işlemlerini hallediyordu. Görevli kadın ingilizce

"Hoşgeldiniz ülkemize Behram Bey" dedi. Behram ise Türkçe

"Teşekkür ederim hoş buldum"dedi hafif bir gülümse ile. Hafif tebessüm ile adamın yakışıklılığı daha da arttı sanki diye düşündü kadın. Behram ise kadının bu haline gülmeden edemedi ah kadınları etkilemek bu kadar kolay işte. Demekki bu şekilde Rüveydayı da etkileyebilirim diye düşündü.

Rüveyda aklına gelince o gün hakkındaki bilgiler geldikten sonra o da daKabeye gitmişti . Rüveydayı izlemek için. Çünkü adamlarından kızın orda olduğunu öğrenmişti. Kızı uzaktan izleyip hareketlerine bakmıştı. Kimseyle göz göze bile gelmiyordu çok dikkatli davranıyordu. Yürüyüşü,konuşması gülüşü herşeyiyle izliyordu . Annesi ve babasıyla ilgileniş şekli onları çok sevdiğini gösteriyordu. Düşündü kızı ailesiyle tehdit edebilirdi ama bunu yapınca kızı yanında kalmaya ikna ederdi ama olmaz yapmıyacaktı. Bu kesin çözüm değildi. Kızın kalmasını başka bi şekilde sağlamalıydı. Sonra ise eve gitmek için yürümeye başladı ve kızın yanından geçiyordu o sırada kız dengesini kaybederek yere düşüyordu ki adam hemen tuttu kızı belinden ve kızla gözgöze geldi. Bi an için gözlerinde takılıp kaldı gözleri. Ardından kendine geldi ve kızın doğrulaması ile ellerini yavaşça çekti kızın teşekkür etmesini dinlemeden hızla gitti. Çünkü çok farklı hissetmişti kızı tuttuğu an ve gözlerine bakarken. Bu sebeple duygularının etkisinden çıkmak istediği icin hızlı bir şekilde kaçarcasına gitmisti. Yine o kızı neden düşünüyorum diye kendine sinirlendi . Hiç bir şekilde hiç bir kadın kafasında yer edemezdi. Bi daha düşünmeyecekti onu ,o kadının aklını esir almasına izin vermiyecekti.

Seri adımlarla havaalanından çıkıp etrafına bakındı. Ne kadar farklı bir şehir diye düşündü. Yanına gelen Behramın kendinden önce gönderdiği adamı Ammar ,en çok güvendiği iki adamdan biriydi Ammar, ile arabaya bindi . Otele doğru yol alırlarken Behram etrafını izliyordu. İlk defa gelmiş olduğu bu şehiri en ince ayrıntısıyla inceliyordu. Tabi karanlıkta pek fazla başarılı olduğu söylenemezdi.

Otele geldikleri için duran arabayla Behram inmişti arabadan Ammar ise bagaja koymuş olduğu valizleri indirdi. Ve önden yürümeye başladı. Behramsa Ammarın arkasından yürüdü ve asansöre binip odalarına gittiler. Behram in odası ile Ammarın odası yanyanaydı. Behram odasına gitti ve saat daha sabahın 5 i olduğu için bi yandan da yorgunluğun ağır basması ile yatağa yatıp uyudu.
Aradan geçen üç saatin ardından kapının tıklatılılması ve Ammarın

SINIR ÖTESİ BİR MASAL (KİTAP OLDU)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt