💕YENİ KOMŞULAR

10.3K 624 76
                                    

...............BEHRAM.........

Behram merdivenlerden inerken aynı zamanda da mini etekli dekolte gömleği ile sarışın bi kadın merdivenlerden çıkıyordu. Resmen Behrama nasıl bakıyordu. Behram ise kadını görmezden gelerek gözlerindeki güneş gözlüğü ile havalı bir şekilde merdivenlerden inmeye devam etti.

Okuldan çıkan Behram Ammarın yanına doğru yürüdü. Ammar ise dalgın bir şekilde duruyordu yaslandığı arabanın yanında. Behramı bile farketmedi. Behram

"Ammar " diye seslendi adam yine duymadı. Bu sefer

"Ammaaaar" diye bağırdı. Ammar hemen kendine geldi.

"Kusura bakmayın efendim " dedi direksiyona geçerken. Behram arabaya bindi.

"Efendim ne yaptınız Rüveyda Hanımı görebildibiz mi"

"Gördüm gördüm. Görmekle kalmayıp etkilediğimi de düşünüyorum. Hadi şimdide Rüveydanın mahallesine gidelim bakalım"

"Hemen Behram Bey." dedi Ammar arabayı kullanırken. Rüveydanın mahallesine geldiler. Arabadan inip bu mahallede olan ,önceden Ammarın adresine baktığı emlakçıya doğru yürüdüler.

İçeriye girdiler. Emlakçıya Ammar Behramı tanıttı ve bu mahalleden güzel bir ev almak istediklerini söyledi. Bunun üzerine adam hemen satılık olan evleri gösterdi. Bunların arasında Rüveydanın evinin çarprazındaki bir ev dikkatini çekti Behramın.

"Ben şu evi görmek istiyorum." dedi . Emlakçı

"Buyrun efendim gidelim göstereyim " dedi. Adam önde Behram ile Ammar arkasında yürüyümeye başladılar. Adam kapıyı açtı ve evin salonunu gezdirdi .Behramın ev falan çok umrunda değildi açıkçası, burada çok kalmayı düşünmüyordu. Ama bu evim atmosferinden midir nedir farklı birşeyler vardı. Anlam veremiyordu genç adam bu duruma. İçinden almak geldi bu evi.

"Tamam güzel alıyorum bu evi " dedi.
Adam ise şok olmuş şekilde

"Hemen mi diğer odaları gezmeden mi yani. "

"Evet beğendim ve alıyorum " dedi.

"Tabi efendim. Buyrun gidelim işlemleri halledelim. " dedi emlakçı. Ammar ve adam gittiler. Behram ise evde kaldı. Aradan geçen dakikalar sonra Ammar geldi.

"Behram Bey evi neden aldık. Kiralamak daha mantıklı değil mi."

"Ben beğendiğim ya da istediğim herşeyi alırım. İstedim satın aldım o kadar."dedi.

"Öyle diyorsunuz madem tamam o zaman efendim. " dedi Ammar.

Evin temiz olması işine geldi bu iki adamın. Sonuçta bi de ev temizlettirme işi ile uğraşmak zorunda kalacaklardı. Ammar

"Behram Bey bugün burda mı kalırız otele mi döneriz yoksa "

"Burda kalalım. Ev ortamını özlemişim bir de bu ev bir sıcak ve samimi geldi bana neden bilmiyorum. Sen git eşyalarımızı getir, otelden çıkışımızı da hallet. Gelirken de bir şeyler al. Acıktım ben."

"Tamam efendim hemen gidip geliyorum" dedi.

...............RÜVEYDA.............

Rüveyda Behramım gidişinin ardından elindeki açık çeke bakıyordu. Bu adam ya çok aşırı düşünceli ve yardımsever ya da çok parası olduğu için artistlik olsun diye verdi bu açık çeki dedi kendi kendine. Ama kime neyin havasını atsın ki. Neden bu kadar parayı versin. İyi bir insan demekki. Peki ben neden onu daha önce görmüş gibi hissediyorum.
Belki de birine benzetiyorum yani olağan durum bu yoksa başka açıklaması olamaz bu durumun.

SINIR ÖTESİ BİR MASAL (KİTAP OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin