[PANN] 2.5

1.7K 189 5
                                    

Baekhyun neredeyse uykuya dalmak üzereydi, ta ki Pannda anasayfasına düşen yeni yayımlanmış haber ile uykusuzluktan kızarmış gözleri faltaşı gibi açılana kadar. Yutkundu ve gerçek olmamasını dileyerek titreyen elleri ile dokundu haberin üzerine.

  [Chanyeol'un Trafik Kazası Geçirdiğini iddiaları...]  

(Fotoğraf) *Fotoğraf şehre oldukça uzak ormanlık ve ıssız bir yerde çekilmiş. Parçalara ayrılmış bir araba ve arabanın içinde siyah saçları gözünün önüne düştüğü için yüzü tam olarak belli olmayan bir genç*fotoğrafı çeken gazeteci onun Chanyeol olduğunu iddia ediyor*

*

Baekhyun ne zaman serbest kaldığını bile fark etmediği gözyaşlarını yastığına düşüp yüzünün ıslanmasına sebebiyet verene kadar hissedememişdi bile. 

Sleepy: İnanmak istemiyorum...

Lütfen tüm bunların uydurulmuş saçma bir haber olduğunu söyle Chanyeol.

*

Baekhyun Chanyeol'un numarasını hiç bıkmadan defalarca kez arasa da her seferinde aynı umut kırıcı cevap ile karşılaşıyordu.

***

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Endişelenmeyin diğer bölümde bölümde üzücü bir şey olmayacak, gönül rahatlığıyla 26. ve 27. bölüme geçebilirsiniz *-* çünkü ben angst a'sını yazamıyorum sadece ara sıra drama bağlayasım geliyor hfvhdh







Youtuber ♦ChanBaek Texting♦ askıdaWhere stories live. Discover now