Moonlight 2.7

1.6K 204 14
                                    

Baekhyun ağzını kapatan büyük ele dişlerini geçirip çığlık atmayı planlıyorken karşısındaki bedenin üzerine düşen dolunay ışığında beliren tanıdık yüzü görünce sanki bütün vücudu buz kesmiş gibi öylece donup kaldı.

Baekhyun ağzını kapatan büyük ele dişlerini geçirip çığlık atmayı planlıyorken karşısındaki bedenin üzerine düşen dolunay ışığında beliren tanıdık yüzü görünce sanki bütün vücudu buz kesmiş gibi öylece donup kaldı

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Chanyeol tüm gerçekliğiyle karşısında duruyordu. Baekhyun onun soğuk ellerini hissedebileceği, ve alnına dökülen saç tutamları ay ışığında kızıla büründüğünü büyülenmişçesine izleyebileceği kadar yakındı kalbinin teklemesine neden olan varlığa. 

Ona sıkıca sarılma isteği ile gitgide hızlanan kalbinin sesini görmezden gelip bir fısıltı gibi çıkan sesiyle adını söyleyebilmişti sadece.

'' Chanyeol- ''

Chanyeol ona dolu gözlerle bakan çocuğa doğru çevirdi bakışlarını ve işaret parmağını onun dudaklarına götürdü.

'' Şşh, sessiz olmalısın. Bizi duyabilir. ''

Baekhyun onun neyi kastettiğini anlamasa da sözünü dinlemişti. Etrafa kısa süreliğine derin bir sessizlik hakim olmuştu... Fakat sonrasında ikisinede oldukça tanıdık gelen adım sesleri duyuldu karanlık sokakta. Chanyeol korkudan elleri titremeye başlayan küçüğünü kolları arasına alıp sarıldı. Baekhyun uzun zamandır sanki bu anı bekliyormuşcasına kollarını uzun olana iyice sarıp başını omuzuna gömdü ve gözlerini kapadığında onu bu karanlık koridordan alıp gökyüzüne götüren kokusuyla huzur buldu.

***

***

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Buda son normal bölümdü, diğer bölüm texting olacak *-*/


Youtuber ♦ChanBaek Texting♦ askıdaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu