Tivoli

449 9 1
                                    

Dagen efter
(Emilys P.O.V.)

Vi er på vej til Danmarks hovedstad, København, hvor vi idag skal spille koncert kl. 16:00. Lige nu er klokken kun12:57, så vi har god tid Imorgen har vi fået en ekstra fridag, efter at drengene har plaget. De vil åbenbart i noget de kalder 'Tivoli', de var i sidste gang de var i Danmark. En eller anden forlystelsespark vist...
Bagefter skal vi i byen, hvilket giver mig en perfekt mulighed, for at udføre prøve nr. 2: den beskyttende. Og for at de ikke skal være løgn, har jeg også en ret god ide til den...
Jeg sidder i drengenes privat fly, ved siden af Harry. Han er ved at 'coache' mig som han selv siger, fordi jeg har haft et problem med at ramme tonerne her på det sidste.
"Emily?"
Det er faktisk lidt irriterende, de andre piger sender mig altid onde blikke når det sker...
"Emily!"
Jeg ville ønske at de ikke var så sure på mig, hele tiden. Jeg tror måske at de er lidt jauloux over, at jeg snakker så godt med dre-.
"Emily, hører du overhovedet efter!? Du opfører dig ligesom Louis. Hvad er der galt med jer 2?"
Mange tak Harry! Mange tak for at rive mig ud af mine tanker, ved at råbe mig i hovedet. Vent ligesom Louis?
"Ligesom Louis?"
"Åh så vågner du op var? Louis, Louis, Louis! Er du vågen nu nu, eller sover du stadig?" Jeg ruller øjne af ham og spørger så igen: "ligesom Louis?"
Hvad mener han med det?
"Ja præcis ligesom Louis! Han sidder også i sin egen verden og vågner op, når man siger dit navn. Gi' ham nu bare en chance til. I er jo helt væk i hinanden!"
Ja, jeg er helt væk i Louis, men hvad hvis han sårer mig igen? Hvad gør jeg så? Og nu er der også Zayn. Jeg kommer jo uden tvivl til at sårer en af dem...
Det kan være, at jeg kan få Harry til at hjælpe mig!
"Harry?"
"Mmm"
Jeg vender blikket mod ham, for at se at han allerede kigger på mig.
"Kan du hjælpe mig med noget?"
"Hvad så?" Han ser pludselig interreseret ud.
"Først må du virkelig love, at du ikke siger noget til de andre og slet ikke til Louis og Zayn-" imens jeg snakker, nikker han forstående "-det er fordi, at jeg er ved at prøve dem af, så jeg kan se hvem af dem der passer bedst som min kæreste"
"Seriøst!?"
"Jep!"
Han sidder og griner lidt for sig selv, inden han spørger: "hvem er så bedst indtil videre?"
Jeg smiler lidt og svarer så "Louis. Han vandt den første prøve..."
"Okay, men hvad er det jeg skal hjælpe dig med?"
Harry skal hjælpe mig med prøve nummer 2, og faktisk har jeg allerede en ide: "du skal hjælpe mig med prøve nr. 2, hvem af dem er mest beskyttende. Her i Danmark har jeg en god ven, der hedder Jonas. Han faktisk med i et dansk boyband, kaldet Page Four. Nå men jeg har fået jonas til at hjælpe mig også, så når vi skal på natklub i København skal han prøve på alt muligt med mig, you know What i mean... du Harry skal egentlig bare sørge for at Louis og Zayn ser det på samme tid, så vi kan se hvem der reagere mest beskyttende, er du med?"
Han sidder og smiler inden han siger: "lyder spændene, selvfølgelig er jeg på!"

Well, det skal nok blive godt!

Kl. 17:34
(Zayns P.O.V.)

Vi er lige gået af scenen og pigerne skriger endnu. Før vi skulle hen til Parken, som er det stadion hvor koncerten skulle foregå, nåede vi lige at smide vores kufferter af på hotellet. Jeg er gået i bad, for at vaske sveden væk. Det lyder ret klamt, men man sveder altså ekstremt, når man står på en scene. Og sådan har jeg ikk' lyst til at gå rundt, i byen. Lige omlidt skal vi nemlig i Tivoli her i København. Sidst vi var her var det en mega hyggelig oplevelse, så det ser jeg bestemt frem til igen. Bagefter skal vi alle sammen i byen på en eller anden natklub der hedder Culture Box. De har nemlig inviteret os, fordi at det giver dem et godt image, hvis dukker op der. Egentlig passer det mig fint; jeg har lyst til at feste og gratis drinks, er ikke ligefrem noget man siger nej til...
Iøvrigt skal jeg holde øje når vi kommer der til: i flyet hørte jeg nemlig Harry og Emily snakke om en prøve. De vil teste mig og Louis på klubben. Noget med en der ikke ville stoppe med at gramse på Em, og så er det så meningen at mig og Boobear skal gribe ind. Der er vist flere prøver, jeg ikke har hørt noget om - hvilket jeg heller ikke tror, at det var meningen jeg skulle. Ups... - Og at Tommo fører vist også løbet, så det skal jeg have lavet om på!
Det var seriøst ikke for at smuglytte at jeg hørte det, men da mit navn blev nævnt, kunne jeg ikke lade vær...
Jeg har et kæmpe crush på Emily, men jeg ved at Louis elsker hende. Jeg ved også at hun er helt skudt i ham, men jeg giver ikke op! Faktisk har jeg ikke engang dårlig samvittighed over det, jeg er igang med. Louis fortjener ikke en så fantastisk og smuk pige som Emily, når han ikke kan behandle hende ordentligt. Det bliver svært, men måske kan jeg vække nogle følelser i hende, så vi kan være sammen.
Jeg bliver bare nødt til, at forsætte med at prøve!
"Zayn kom nu! Hvis du også skal nå at sætte dit hår, skal du til at igang!"
Da Liam råber går det op for mig, at jeg stadig står under bruseren. Daddy directioner skal selvfølgelig lige have styr på, at vi kommer afsted idag. Jeg skynder mig at skylde mit hår, så jeg kan komme ud og få tøj på. Og sat mit hår of course! Liam og drengene har tit måtte vente på mig, fordi at jeg liiige har skulle sætte min hår. Jeg må hellere komme igang nu, så det ikke gentager sig idag. En 20-30 min. efter er alle klar til at gå, så vi venter egentlig bare på nogle sikkerhedsvagter nu...
Der er altid så freaking mange piger udenfor efter koncerten, at man bare har lyst til at blive indendøre istedet for at gå der ud. Sikkerhedsvagterne kommer og vi får mast os ud til taxaerne, som henter os. Og ja taxa, som åbenbart er et dansk varemærke, der ikke kan hedde taxi ligesom det gør i resten af verden. Lidt underligt, men langt fra noget af det mærkeligste vi har været udsat for; babykast fra højhuse i Indien, vanter fulde af myrer i Brasilien og pisk med glasskår i Filippinerne er kun nogle af dem. Nå, det var et sidespor...
Som sædvanelig er der ikke plads til et helt band i én taxa, så 1 fra hvert band skal køre i den sidste. Emily bliver ret hurtigt udstødt af de andre piger og hun vinker Harry over til sig, så det bliver de 2. Hmm, Gad vide hvad de skal snakke om? Ironisk - selvfølgelig ved jeg hvad de skal snakke om, og jeg ville ønske jeg kunne hører det!
Hvis jeg nu bare kendte til resten af prøverne kunne jeg vinde og så ville Emily vælge mig. Lad mig starte med planen idag: hold øje med Emily og være i nærheden af hende hele tiden. Konstant faktisk!

Take The Chance - One DirectionTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon