*37* Yaralanmış Aileler..

682 80 44
                                    

  Merhaba değerli karaltı mağduru dostlarım..

  Bu bölümde, her biri diğerinden farklı olan bu insanların ailelerini ve bazı soru işaretlerinin cevaplarını göreceğiz.. Ve tabii yeni soru işaretlerini de unutmamak gerek.

  Medyada okulun sahibi Kadir ÇINAR var.

  Keyifli okumalar dilerim..

Lurid_Ra

--------------------------------------------

  Kardeş..

  Kulağa hoş gelen bu kelimeyi her zaman sevmişimdir. Sanki aile tarafından verilen en güzel müjde gibi hissettirir çünkü.. Benim ailem bana böyle bir müjde vermese de kuzenlerimi kardeş bildim hep. O yüzden de bu güzel duyguyu eksiksiz yaşadım diyebilirim. Biyolojiken ve kanunen bir ailenin tek kızı olsamda benim için bu durum biraz farklıydı. Çünkü hayatımda abilerim, ablalarım ve kardeşlerim diyebileceğim kuzenlerim vardı.. Fakat kabul etmeliyim ki hiçbir zaman önümde duran abi - kardeş gibi tuhaf değildik.

  Şaşkınlığımı üzerimden attıktan sonra Bedir abiye bakarak konuşmaya başladım.

"Bir kardeşin olduğunu bilmiyordum Bedir abi. Cidden şaşırtıcı."

  Bedir abi gülerek kafasını kaşıdı ve omuzlarını yukarı aşağı oynattı.

"Biliyorum, hiç söylemed..."

"Nerden senin abin oluyor.?!"

  Gölge Çocuk sinirle konuşup Bedir abinin sözünü kesince ona döndüm.

"Efendim.?"

"O benim Abim.! Senin değil.! Benim.!"

  Tamam...

  Elbette kardeşler abi veya ablalarını sever ama bu sahiplenme duygusu neden.?

  Bedir abi, kardeşini sakinleştirmek için onunla konuşmaya çalışırken kardeşi inatla onu dinlemeyi reddediyordu ve bana söylenmeye devam ediyordu. Onun bu tuhaf öfkesine anlam vermeye çalışırken ceketini çıkarttı ve yere savurdu. Söylenmeyi bitirip, bağırıp çağırmaya başladığı sırada ise uzunca oflayan Funda, önüme geçerek Gölge Çocukla konuşmaya çalıştı.

"Alkım biraz abartmıyor musun.? Kız ondan küçük.. Tabi ki ona abi diye hitap edecekti. Sakinleş artık.."

  Tabii Gölge Çocuk onun bu konuşmasını umursamadı.

"Yaşı beni ilgilendirmiyor.! Senin gibi başka bir şey bulabilir.! Benim Abime hitap etmek için illa abi demesi gerekmiyor.!"

  Gölge Çocuk bağırdıkça Funda da sinirlenmeye başlamıştı.

"Cidden.! Senin bu aptal abi kompleksinden çok sıkıldım.! Neden sürekli sanki herkes senin abini senden çalmak istiyormuş gibi konuşuyorsun.?"

"ÇÜNKÜ İSTİYORLAR.!!"

  Ve kazanan Gölge Çocuk oldu..

  Odadaki tüm sesi bastırdı ve sinirlerek Funda'yı geriye doğru itti. Aynı sinirle sağ eli ile gözlerini saklayan saçlarını geriye atınca ilk görünen görüntüsünün tam aksi bir görüntü ve kişilik ile karşılaştım. Yüzü kasılmış ve yüz hatlarını keskinleştirmişti. Gözleri öfke ile parlarken yüzü ve tavırları tamamen farklı bir hal almıştı.

 Gözleri öfke ile parlarken yüzü ve tavırları tamamen farklı bir hal almıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KARALTI Where stories live. Discover now