T W E N T Y F O U R

6.1K 265 49
                                    

Ahoj nevim jak to stihnu do Vánoc, ale asi to bude jedna z posledních kapitol v roce 2016. Chtěla bych Vám tedy popřát veselé Vánoce a bohatého Ježíška. A taky krásný nový rok. Takže .......enjoy

Caroline
Cam zaparkoval před jejich domem a já šla rovnou k nám. Kluci byli asi doma, protože boty tu žádný nechyběli.,, Kluci?" zakřičel jsem na celý barák.,, Co tak řveš?" objevil se vedle mě Paul.,, Fuj, chceš mi přivodit infarkt nebo co?" chytla jsem se za srdce.,, Tak co škola?" přešel do kuchyně.,, Jo v poho. Hele Paule dneska nebudu spát doma. Kluci, jmenovitě Cameron mě přemluvili, abych u nich přespala." opřela jsem se o rám dveří v kuchyni.,, Hele nejdou na tebe nějak zhurta?" zasmál se.,, Jdi někam. Hele ráno mě odvezou do školy takže nemusíš mít starosti. Jdu si sbalit věci." rozešla jsem se do mýho pokoje, kde jsem si do batohu vyměnila učení na zítra a přidala k tomu nějaký to pyžamo a věci na sebe. Všechno to vážilo asi tunu a já se divila, že mi ramínka od batohu neprasknou.,, Už jdu tak pa." mávla jsem ještě do kuchyně na bratra a vydala se ven. Přešla jsem ulici a poslušně zazvonila.,, No konečně." vtáhl me dovnitř Cam.,, Wohou, pomalu." řekl JackG do kterého jsem strčila zadkem po Camově vtáhnutí.,, Takže ty tu dneska spíš?" zeptal se mě JackG.,, Bohužel." pronesla jsem smutně.,, Jak bohužel? Snad konečně ne?"uculil se na mě Cam.,, Pardon. Konečně." otočila jsem se smíchem na JackaG.,, Nashi ukaž Cat kde bude spát a my to jsem připravit." řekl Cam a natlačil mě do vhodný na Nashe.,, Počkat cože?" koukala jsem zmateně kolem sebe.,, Hlavně se neptej." řekl Nash a táhl mě do schodů. I s mega těžkým batohem jsem šla za ním.,,Tak spát budeš asi tady. Peřiny i polštář máš a postel taky. Jestli se chceš převlíct tak můžeš pak nás najdeš v kuchyni." řekl a nechal mě v pokoji samotnou. Batoh jsem si dala na židli a oblékla jsem se do šedého trika a šedých sortek. Kluci tu mají šílený vedro.

Ostatní jsem si nechala v posteli a seběhla schody dolů do kuchyně

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Ostatní jsem si nechala v posteli a seběhla schody dolů do kuchyně.,, Co se to tu děje?" řekla jsem , protože kluci lítali po obýváku jako střeštěný. ,, Budeme hrát twister." zajásal Matt.,, Ale speciální. Kdo spadne pije." mrknul na me Carter.,, Ok točim." rychle jsem skočila ke kolečku, kterým se točí.,, Točíš jako první, ale jinak se střídáme všichni." řekl posměvačně Cam za mými zády.,, Nemam s alkoholem nejlepší vzpomínky." trochu jsem se zamračila.,, Ale jdi ty. Na střední ti říkali drunk teddy bear." řekl na mojí obranu Shawn.,, Dík že všechno vyžvaníš." vyplazla jsem na něj jazyk. ,, Jde se hrát." křikl zase Matt.

said to be strongKde žijí příběhy. Začni objevovat