T HT I R T Y E I G H T

5.1K 237 0
                                    

Caroline.

 Chvilku jsem ještě ležela v posteli, dokud nepřišel Nash.,,Tys našla můj pokoj? zapoměl jsem ti to říct." řekl a převlíkl se taky do pyžama a následně si lehl vedle mě.,,Matt mě potkal. Takže nám pomůže." usmála jsem se na něj.Nash jen přikývl.,,První pomsta začíná právě tuhle noc. Na řadu přichází Shawn." zlomyslně jsem se zasmála.,,Ok, chceš nějak pomoct?" zeptal se mě.,, Ne ani ne, jen nevim, jestli už všichni spí." zvedla jsem se a přes sebe jsem si hodila svetr.,,Jo, vetšina jo. V obýváku byl jen JackG. Ale ten už šel taky." řekl a třískl s sebou do postele.,,Ok, drž mi palce."kývla jsem a po špčkach jsem se vydala do kuchyně. Vím, že Shawn vstává jako poslední a tak mám jistotu, že to všichni uvidí. Proplížila jsem se do kuchyně a ve skříňkách jsem našla Shawnovo kakao. Měla jsem to ještě lehčí, protože ho měl podepsaný, aby mu ho kluci nekradli. Tohle bylo oldschool, protože to dělal i na střední u sebe doma. Vzala jsem ho a prášek kakaa jsem nasypala do misky. Následně jsem přešla do obýváku, kde jsem sebrala krásně vypadající kytičku, který mi bylo až líto. Do krabičky od kakaa jsem nasypala trošičku hlíny a zase jsem to rychle zavřela a dala na svoje místo. To pravý kakao jsem si vzala s sebou a šla k Nashovi do okoje. Nash už krásně spal a tak jsem potichu položila misku na stůl a lehla si k němu. Měl vcelku velkou postel. A to byla výhoda.

Taky jsem přemýšlela, co vymyslím klukům. Zítra bych mohla potrestat JackaG, u kterýho to bude nečekaný. Vůbec ale nevim co mu přichystam. JackG nemá nějaký zvyk, ted alespoň o něm nevím. Za to má ale parádní vlasy. A holky co se musí udělat, aby vlasy pěkně drželi v určitým účesu? Co je hořlavý a používají to i kluci?

Říkám vám, tole bude nadlidský a JackG mě zabije. Ale za tu srandu to bude stát. Ale myslim, že se mu to bude líbit a možná to bude chtít znovu.

Tedy nemyslete na něco úchylnýho, já nic s nikým chtít nechci. Tedy alespoň ne s klukama.S těmahle klukama..... Chápete ne?

Po tom, co jsem vymyslela plán pro JackaG jsem zkusila usnout. I po něklika minutách se mi to nepovedlo. Musela jsem tedy najít tu správou polohu na ležení . Dlouhou dobu se mi to nedařilo, ale nakonec jsem spala do rána jako zabitá. Nash mi večer ještě řekl, kde má pokoj Shawn a já měla takový štěstí, že ho má o dveře naproti do leva, takže uslyšim, kdy bude vstávat. Shawn totiž nevstává dřív jak sedm hodin a to já zas jo.

said to be strongKde žijí příběhy. Začni objevovat