4

557 49 24
                                    

   "Pekala, işler tuhaflaşmaya başladı... Bunu görmelisin."

   Telefon uzunca bir süre çalıp telesekretere bağlandığında Peter derin bir nefes aldı. "Harry, aramalarıma geri dön lütfen. Caddenin birinde Eeyore kostümüyle uyanıyorum ve neler olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok! Tecavüzcü hapı mı verdiniz bana, tanrı aşkına!" gözlerini yumdu ve birkaç saniye bekledi sakinleşmek için, ardından telefonu yatağa bastırdı.

Düne dair hatırladığı tek şey, barbeküye gidebilmek için Harry' nin aceleyle eline tutuşturduğu adresi taksi şoförüne vermekti. Harry birkaç işini halledip geleceğini söylemişti.

Hızlıca, okula gitme kararı alıp gardrobuna yürüdü.

-

Zil henüz çalmıştı ve Peter kitaplarını dolabına yerleştirip Harry ile olan ortak dersine yetişmek için aceleci davranıyordu. Kapağı örttüğünde Flash' le yüz yüze geldi. Harika. Yandaki dolaba yaslanıyordu ve her zamanki basketçi ceketini giymişti.

"Erkencisin, Parker?" tısladı ve hiçbir samimiyet kırıntısı taşımayan büyük elini omzuna attı. Peter kendisine dokunulmasından rahatsızlık duysa da sesini çıkarmadı. "Aranıyorsun, dostum. Arkadaşlarına selam vermek isteyebilirsin."

Kaşlarını çattı. Söylediklerinin dün geceyle ilgili olma ihtimali ne kadardı peki? Dudaklarını aralamıştı ki oğlan neredeyse onu iterek yanından ayrıldı. Alay ediyor olmalı.

Peter kelimenin tam anlamıyla sınıfına koşturdu. Gözler koridorda ona doğru çevrilmişti. Kahve saçları her adımında havalanıp tekrar alnına çarpıyordu. Biyoloji sınıfına yaklaştığında kapıya çarpmamak için yavaşladı ve içeri damladı.

   "Peter!" onu gördüğünde Harry sandalyesinde doğruldu ve yanına gelmesini işaret etti. Yüzüne belli belirsiz bir tebessüm kondurmuştu. Peter biraz olsun rahatlamış adımlarla ilerleyerek ona ayrılmış sıraya yerleşti.

"Neden dün gece beni bulmadın?" dedi sinirli ifadesinden kurtulmaya çalışarak. Harry' nin kaşları düştü.

"Seni aradım. Güvende olduğunu ve kızın yanından ayrılmak istemediğini söyleyen sendin, Peter."

Ne?

"Ne?" sözcükler o farkında olmadan dökülüverdi. "Bu da ne demek şimd-"

"Parker?" Bay Banner boğazını temizlediğinde Peter uyarıyı alıp gönülsüzce önüne döndü.

   Her hafta bölüm atamam diyip her gün bölüm atmayı severim tşk

𝘼𝙨𝙩𝙚𝙧𝙞𝙨𝙢𝙤𝙨 » 𝘱𝘢𝘳𝘬𝘦𝘳Where stories live. Discover now