~1~

235 17 12
                                    

Bu saate neden bir insan dışarı çıkar ki ya bir ihtiyaç için yada hava almak için peki karşılaştığın kişiyle birlikte olmak mümkün mü? Hele ki o gece belki ben dışarı çıkmasaydım bu temiz kalpli adamı tanımızdım değil mi?

Karşımda duran gençe daha çok yaklaştım tahminimce benden en fazla 3-4 yaş büyük olan gencin yanına yüzü yakından daha güzel gözüküyordu peki Neden buraya geldi ki kafasını bana çevirip baktı ve güldü sadece ufak bir tebbüsüm etti abartmaya gerek yok bende ona güldüm ve gökyüzüne baktım.

"Yıldızlar ne kadar güzel parlıyor değil mi?" Ağızımdan bu çıkmıştı biran adını bilmediğim çocuk bana baktı ve şöyle dedi.

"Evet ama burda tek güzel olan şey şuan yanımda oturuyor"dediğinde afalladım kafamı yere egidim ve teşşekür ederim dedim belki de ona bağlanmak o kadar fena fikir olamaz herhalde utancımdan ayağa kalkdım ve iyi geceler diyip koştum neden koştuğumu bilmiyorum sadece gelecekteki hayalimden uzaklaştım sanki onu hep görücekmiyim yoksa bu bir Tessedüf mü?

Eve vardımda kapıya yaslandımda elimi boynuma attım çünkü annemin bana verdiği kolyeyemi düşürdüm.özür dilerim anneciğim verdiğin şeye sahip çıkamadığım için belki orda düşürdüm oraya geri dönsem ordamıydır acaba yoksa gitmişmidir. En iyisi yarın oraya gidip kolyeye bakmam gerek hadi bakalım bence yatmamılıyım.

Sağ Dön

Sola Dön

Sırt üstü Yat

Yüz üst yat

Yinede bir faydası olmuyordu uyumama nedense Çünkü annemin verdiği kolyeyi kaybettim.o kolyeyi bulmam gerek çünkü kalbimin yarısı o kolye eğer bulamazsam kötü bir kız olduğumu düşüncem annem ölmeden önce söz vermiştim. Ne olursa olsun bunu korucuguma ama koruyamadım affet beni anne kızın becerikisiz belki o kolyeyi orada park'ta düşürmüşümdür. Bence uyumalı ve sabah oraya gitmeliyim.

10:45 'te uyandım ve üzerimi giyinip direk evden çıktım. Park'a gidene kadar yerelere baktım ama yoktu. Banka geldimde dün akşamki anı geldi aklıma bu akşam da gelir miydi ki? Bank'ın altına baktım ama yoktu tam ümüdi kesecektim gidiyordum ki birine çarptım kafamı kaldırdımda oydu özür dileyip yanında gitsemiydim yoksa günaydın mı demeliyim?
Kalbimin sesini dinledimde ona günaydın demiştim. Hafif tebbüsüm edip bana ne aradığımı sordu şaşırmıştım nerden anladı aradığımı bende hiç bir şey dedim. Elini cebine attı ve bir şey çıkardı ama o benim kolyemdi onda ne işi varki.

-nereden buldun onu

-dün gece koşarak yanımdan uzaklaştın ve kolyeyi yanımda düşürdün sabah buraya gelecigini tahmin ettim ve doğru çıktı.

-onu alabilirmiyim artık

-ah... tabiki bu arada üstünde yarım kalp var neden?

-annem ölmeden önce bana bu kolyeyi verdi ve "bu kalp yarım kalp nedeni açıklıyım ben ölünce bütün olan kalbin ayrılcak ve buda kaybolan kalbin kızım"demişti.

-rica ederim sakın bunu kaybetinde üzülme çünkü kalbin burada olduğu sürece annen üzülmez annen burda değil ama yukarda seni izliyor.

-biliyorum annem yıldız oldu ve geceleri beni ziyarete geliyor kızının karanlıktan korktuğunu bildiği için aydınlatmaya.

-az ilerde kahvaltı solanu  var gidelimi eğer işin yoksa.

-ha işim yok peki gidelim hem biraz kafam rahatlar.

Benimle kahvaltı edicigini hiç beklemiyordum. Kalbim o an daha hızlı attı yoksa aşık mı oluyorum? Şuan kahvaltı edicigimiz yere geldik ve o cocuk masayı donlatmasını rica etti garsondan bana bakıp şöyle dedi.

-ben biraz fazla yerim umarım senin için sakıncası olmaz

-ha yok neden olsun bende yerim

-ne kadar ortak yönümüz var değil mi?

-evet biraz öyle

Garson siparişleri getirdi ve dizip gitti geri sessizce yerken kahvaltıyı sadece gelecekteki yıldızımın karşımdaki adam olmasını diledim tanrıdan ama adını bilmediğim birine aşık olmak saçma olur.

-şey ismini hiç söylemedin ismin nedir?

-D.o Kyungsoo senin

-MİRA TUAN (kore'dede mira ismi varmış sanırım tuan da birden aklıma geldi :))

-oh ismin güzelmiş

-teşşekür ederim seninkide güzel

Dedim ve birbirmize gülerek kahvaltı ettik kahvaltı bittikten sonra çıktık ve yürüyüş yapmaya karar verdik belki az daha tanışabilirdik onunla...

Herkesin bir hayali vardır ama o hayaller hep saklanır birgün o hayalleri kovonuzdan çıkartırsın.

Ve serbest bırakırsın "hadi git bakalım"dersin ama o gitmez çünkü o giderse hayallin yıkılacağını sanar.

Yıldızlara bakıp bakıp iç çekersin birgün bende orada olurmuyum diye dedem şöyle demişti bana"her insan öldğünde yıldızlara dönüşür" ama iyi insanlar dönüşürmüş o yüzden gökyüzünde çok az yıldız görüyoruz.

:D "pure love" seninle iyiki tanımışım, seninle keşke bir olsak belki kırılan kalbim düzelir.

:D "pure love" seninle iyiki tanımışım, seninle keşke bir olsak belki kırılan kalbim düzelir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kapagı değiştiriyimi :)

Pure love Where stories live. Discover now