~ 2 ~

119 15 39
                                    

Dedim ve birbirmize gülerek kahvaltı ettik kahvaltı bittikten sonra çıktık ve yürüyüş yapmaya karar verdik belki az daha tanışabiliriz.

Sahile gelmiştik yani deniz sesleri bizi buraya getirdi bir banka oturdumuzda sadece tek odak noktamız deniz ve denizin sesi fazla konuşmuyorduk çünkü utancımızdan bende bu sessiz ortamı bozmak için soru sordum.

-birbirmizi iyi tanımamız için bana kendini anlatırmısın?

-tabi ki öncellikle ismimi biliyorsun 23 yaşındayım exo grubunun ana vokaliyim(exo'nun daha çaylak olduğu zamanlar)tanımaman mümkün çünkü daha çıkış yapmadık ama çıkış yaptığımızda umarım beni ziyarete gelirsin.

-oh ne güzel benim ismimi biliyorsun zaten ben de menajerlik okuyorum ve yakında çıkış yapacak grubun bir üyenin olacağım (az çok tahmin eden vardır:')) ve 19 yaşındayım ama yarın doğum günüm

-ne güzel keşke benim olsan

Kısık sesle söylemişti ama ben duymuştum biraz olsada oda benden hoşlandığı belliydi ayağa kalkıp denize doğru yürüdüm ve ayaklarımı içine sokmuştum su soğuktu ama rezil olmamak için kaldım zaten kısa süre sonra ısındı yanıma geldiğinde yerdeki taşlardan bir kaçtane aldı ve deniz'e fırlattı ona bakıp güldüm neden onu görünce gülüyorum
Kyungsoo ellimi bian tutu ve koşturdu kumlarda ayak izlerimiz, seslerimiz vardı. Belki bugün hayatımın en güzel gününü yaşıyordum belki hiç ağlamamak adına. Denizden çıktığımızda geç olmuştu ve Kyungsoo beni eve bırakmak istediğini söyledi ben peki dedim ve evin önüne geldimizde benden telefon numaramı istedi bende verdim ona iyice aşık olmuştum.

(2 ay sonra)
Gönderen: baykuş arkadaşım

Kime:mira arkadaşım

Bugun gelceksin değil mi?  Benim için önemini biliyorsyn hem benim menejerimle tanışırsın hoş bende daha görmedim. Ama lütfen gel

Demişti. Gitmemiliyim onun yanına belki benden adım adım uzaklaşcıgına kurtarmaya öncelikle şirkete gidip mektupu almam gerek acaba kimin manejeri olucaktım. Birden aklıma gelen güzel fikirle kalbim hızlı atmaya ve midemde kelebekler uçmaya başladı. Onun menajeri olma hayalini bir kenareya koydum şirkete gidince bana kağıt verdiler. Ve yolda giderken yanına açmaya korkuyordum en sonunda ellerim kağıdı açarken bulmuştum.

Tanrım kagittaki yazı gerçekmiydi ben şimdi onun mu manejeriyim hızla bir taksiye atlayıp yanına vardım. Paraya verip üstünü alma geregi duymadan üst katta çıkmıştım.
Yukarda kız sesleri mi desem yoksa çağırışlarımı desem onları umursamadım ve o bulunduğu yere geldim sahnede 12 kişi vardı Kyungsoo ordaydı sonunda yetiştimiştim  ilk başta fanlar ve diğer menajerler baksada umursamadım tamda herkesin manejeri açıklanırken Kyungsoo geldi ve Kyungsoo yok dediğinde

-HAYIR Geç  KALMADI BEN KYUNGSOO'NUN MANEJERİYİM ALIN BAKIN!

Dedimde Kyungsoo gözleri daha çok büyüdü ve gülmeye başlamıştı. Bende güldüm belli ki artık bundan sonrası mutlu olacağım kesin fanlar daha çok çığlık attı. Sahneden ayrılıp arabaya gittik ama fanlarda bizim ile birlikte geliyorlardı arabaya bindimizde bende bindim ve Kyungsoo'nun yanına oturdum yol boyunca birbirmize bakıp durduk araba ani bir fren yaptından ben tam düşücekken Kyungsoo Benim karnımdan tutu (yani elini kemer şeklinde yaptı)
Kafamı kaldırıp arabaya baktımda diğer üyeler uyuyordu                                                                                                artık normal oturdugumda Kyungsoo ile birbimize bakamıyorduk çünkü utanmıştık araba şirkettin önünde durdunda diğer üyeler kalktı onlar yurda gitti ve biz Kyungsoo ile biraz dolaşmak için sahile gittik.

-hala inanamıyorum

-Benim menajerim olmamı?

-Evet çünkü haftalarca dua ettim ve tanrı dualarımı kabul etti.

-unutma tanrı hepmizin dualarını kabul eder.(korede geçtiği için tanrı diyorum yanlış:)anlamıyın)

-haklısın hava biraz soğudu gibi artık dönelim olurmu?

- Mira bir şey dicem?

-tabiki

-sen hayatında hiç aşık oldun mu?

-oldum aslında ben öyle sanıyordum evleneceğim adamı Benim evimde odamda bir kadınla yattı o günden sonra içimde sevgiye dair tek bir şey bile kalmadı ama şuan hayatımda biri daha var ona olan duygularım kesin ama o seviyor mu? Bilmem

-hm bence kime aşıksan çok şanslı

-neden?

-senin gibi güzel bir sevgilisi olucak

-evet çok şanslı o kişi

- şanslı kişi kim peki

- ha şey geç oldu gitmeliyim

-peki ben seni bırakırım

Gülerek kafa sağladım ve yürümeye başladık insanlar bazende kötü olmuyormuş bunu da ögrendim tıpkı benim gelecekteki parlayan yıldızım gibi evin önüne geldimde iyi geceler dedim ve eve girdim Kyungsoo 'da arkadan şöyle dedi"menejerim yarın geç kalma" dedi bende gülerek olur dedim ve içeri geçip yatağıma yattım direk tavandaki küçük küçük yıldızlara baktım benimde karanlık yıldızım parlıyor artık bence artık yıldızların biri yanması gerek dedim ve yatakta ayağa kalkıp birini açtım o da en büyük olanı geri yattıp ona aşk ile baktım.

BELKİ HAYATIM DEĞİŞTİ GELECEKTEKİ YILDIZIM BELLİ OLDU.

BELKİ HAYATIM DEĞİŞTİ GELECEKTEKİ YILDIZIM BELLİ OLDU

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

ENİŞTENİZ😍😍😍😍

Pure love Onde histórias criam vida. Descubra agora