Capitolul 16

2.8K 143 11
                                    

Moartea pluteste in aer. Ne studiaza pe toti trei. Isi alege victima. Mana blondei sta pe pistol gata sa traga in unul din noi.

Moartea isi va alege un suflet dar oare cine. Glasul ei rece ma gadila la ureche.

-Tu draguta? Ce zici mamico? Il lasam pe micul tau copil si bietul tatic fara maam si sotie?

Pleaca de langa mine. Adam, eu si Ree. Toti tremurand din toate incheieturile. Pentru prima data sunt vulnerabila. Pentru prima data Ree se teme. Pentru prima data Adam se teme. Pentru prima oara...

-Ea. degetele osoase ale Mortii se indrapta spre Ree.

Sunetul care se aude ma face sa realizez. Glontul a plecat spre tinta. Tinta lui fiind Ree.

Lee apare de nicaieri. Sare in fata lui Ree. Glontul se opreste in pieptul acesteia.

-As fi facut asta pentru oricare dintre voi. acestea au fost ultimele cuvinte ale fetei care m-a facut sa rad. Ale uneia dintre "surorile" lui Adam. Sora lui Ree. Dar cea mai buna prietena a mea.

-Sa mergem! vocea rece a Mortii se aude. Ii ia sufletul fetei care s-a riscat pentru Ree. Cea care s-ar fi riscat pentru oricare dintre noi.

Lee, iti promit ca moartea ta nu a fost in zadar. O sa te razbun. O sa am grija sa te razbun. Nu va ramane iarba pe pamant si nu va fi un coltisor neintors Lee. Voi avea grija de asta.

Simt cum puterile ma lasa si corpul meu cedeaza. Lesin. Totul e negru. O lumina alba apare. Ma indrept spre ea. O vad pe Lee chiar intr-o gaura neagra.

Stiu de ce sunt aici. Stiu. O prind pe Lee de un picior si o arunc in gaura luminata.

-O sa platesti.

Moarte dispare. Ma intorc si ma uit la Lee.

-Madeea, promite-mi ca nu va scapa nepedepsita. Promite-mi ca ma vei razbuna. O sa imi lipsesti. A grija de Julian, de Adam si de Ree. Te rog.

-Promit Lee. O sa te razbun chiar de ar fi sa mor.

O vad cum trece. Lee s-a dus. Nu mai e. Fata care a fost langa mine. Care a avut grija ca Julian sa fie departe de aici.

-De ce ea?! De ce?! Nu aveai pe altcineva? O sa platesti jur!

Cad intr-un abis negru. Inchid ochii. Intunericul ma invaluie din toate partile. Stiu ca ma voi trezi. Inconjurata de persoane ingrijorate. Dar fara Lee. Simt lumina soarelui.

Nu vreau sa deschid ochii. Totul e prea perfec. Aici pot sa urlu de durere.

-Adam, vreau sa mor. cuvintele ies cu greu dar ies.

-Iubito, nu poti muri. Julian are nevoie de tine. Eu am nevoie de tine. Toata lumea are nevoie de tine. Lee are nevoie de tine. Sa o razbuni. Tu esti cea care a ajutat-o sa scape de Iad. Tu ai trimis-o in Rai iubito.

Dar eu vreau sa mor! Atat de mult cer?

Bun. Inca un capitol. Cartea se apropie foarte repede de sfarsit. Mai sunt 4 capitole si un epilog mai scurt. Da stiu ju am avut prolog dar mna. Astept pareri.

A mea!!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum