20. DEEPPII SHITTII

71 16 32
                                    

Tota noin en tiiä kiinnostaako ketään fakta ett itkin viisi minaa sitten koska äiti nykyään suuttuu mulle jostain mitä sanon tai teen. Ja sitten se kerto siitä isälle ja ette tiiä kuinka pieneksi tunnen itteni jos joku kertoo jotain negatiivista liittyen muhun.

Myös mun maha on suurentunut ja en viitti tehä mitään asialle. Oon näköjään lihonut. Mun reidet ovat löysät ja samoin mun takamus tai en silleen mut ne ei oo timmit.

En tunne itteeni yhtään kauniiksi tai hyväksytyksi vaikka koko ajan mulle janketaan ett oon ja oon hyväksytty.

Kukaan ei koskaan tuu ihastumaan muhun? Miksi? Koska ne mielummin huomioivat kauniimmat ja hyväkroppasimmat toisin kuin mut eli ruman ja ja huonokroppaisen oudokin.

Ihastun helposti ja haluaisin olla olematta mut en vaan voi. Aina jos näen jonkun hottiksen tai mull on se kaa paljon samoja oppiaineita niin liian vaikeeta.

En osaa laulaa enkä tanssia ja se on fakta.

Yksi mun kaveri koulusta ignoorasi mut ja nyt ku tajuun asiaa enempää se saa mut surulliseksi ja hyväksikäyttetyksi mut ny tajuan ett se on todellinen ämmä ja en vaa pysty sietää sitä. Tänäänkin ruokalassa se tuli istuu mun ja mun yhen kaverin kaa ja skrollasin koko ajan vaan kännyllä.

Mut joo

a diary of an unicorn rainbow girl IIWhere stories live. Discover now