PART 21-WRONG!

1K 55 2
                                    

"Sta?"Upitala me,a ja sam se zlogno nasmijesila.Opet me radoznalo pogledala,a ja sam zagrizla donju usnu.

"Uhvatiti cemo Soph na djelu.A Liam ce 'slucajno' saznati za tvoje dijete."Rekla sam,a njoj se donja celjust odvalila do poda.Pa znam i ja biti podla i lukava.

"Ali...Ne znam.Mislim da to nije uredu."Rekla je i pritom me uspjela sokirati.

"A ono sto Soph prema Liamu je uredu?"Upitala sam je,a ona je slegnula ramenima.O.K.Sad samo treba saznati tko je taj 'prijatelj' i onda da Liam sazna za dijete.Ne znam kako cemo ovo,ali...uvjerena sam da cemo uspjeti.

"Idem se ja malo igrati detektiva."Rekla sam i ostavila Dani u dnevnoj.Izisla sam iz dvorca i krenula da otvorim ulazna vrata.Krenula sam uhvatiti bravu,a netko me preduhitrio.Odmaknula sam se i kad su se vrata otvorila ugledala Soph.Nasmijesila sam joj se nasilu,a ona mi je uzvratila istim osmijehom.

"Soph..."Kad je malo odmaknula zovnula sam je i okrenula se prema njoj.Sa Prada i Louis Vuitton vrecicama se okrenula.Prisla sam joj dva tri koraka te stavila ruke na bokove.

"Sta kazes na kavu?"Upitala sam je,a ona je iznenadeno skupila obrve.Ja sam ih vedro podignula,a ona me odmjerila od glave do pete sigurno pitajuci se dali sam luda,ali me nije bilo briga.U glavi mi je bila samo Dani i to kako ce njeno dijete odrastati bez oca u njegovom dvorcu...

"Jel' se ti salis?"Upitala me,a ja sam odmahnula glavom.Ona je pokazala nekako rukama na vrecice.

"Samo da ostavim...ovo.."Rekla je te nestala iza ugla.Zlobno sam se nasmijesila te naslonila na vrata.Huh!Vidjet ce ona s kim ima posla.Liam mi je kao brat...Nije fer da tako postupa s njim.

"Evo me."Rekla je silazeci.Jednim brzim pogledom od glave do pete se vidjelo da je prepravila sminku.Krem sjaj za usne,tus,smokey eyes.

"Idemo?"Upitala sam ju,a ona je i dalje zbunjeno klimnula glavom.Cijelo vrijeme sam bila nasmijana,a onda sam se sjetila da se moram javiti Zaynu.Zastala sam,ali sam shvatila da bi onda jos netko morao ici sa nama,a onda ne bih mogla nista izvuci od nje.Ma hajde kao da ce i saznati za pola sata da sam izisla vani.

"Predomislila si se?"Iz misli me trgnula Soph.Okrenula sam se prema njoj,a ona je imala onaj ocekivajuci izraz lica.Nasmijala sam se te krenula ispred nje i kad me nije vidjela prevrnula ocima.

*

"Tu mi se cini dobro."Rekla je,a ja sam kimnula glavom.Usli smo u neki kafic te sjeli za jedan stol.Narucile smo dok je svaka gledala svoj pravac.

"I kako si?"Upitala me,a ja sam se okrenula prema njoj.O.K.To je lako za reci.

"Dobro...ti?"Upitala sam je,a ona je klimala glavom tamo-'vamo.To bi trebalo znaciti da nije ni dobro ni lose?Svejedno...Skrenula sam paznju na njene oci...Koliko god ona pudera stavila nije mogla prekriti podocnjake ispod ociju.Imala je posla sinoc,ha?Jos vise mi tone u ocima.

"Hoces ti?"Upitala sam je vadeci cigarete iz dzepa.Ne pusim,prestala sam nakon onog,ali znam da ih ona obozava pa...mogu jednu valjda.

"Ne."Rekla je kratko te izbjegavala moj pogled.Podignula sam jednu obrvu te vratila u dzep.U glavi su mi se prevrtale nekakve glupe misli,ali sam ih odlucila zaboraviti.

"Ne vidim te cesto..."Rekla sam uzimajuci gutljaj kave dok ona nije ni primjetila da je konobar donio kavu.Mahnula sam joj ispred ociju,a ona me pogledala nasmijeseno.

"Imam nekih obaveza."Mogu misliti...Obaveza...Skoro sam pljunula kavu nazad,ali nisam zeljela da posumnja,pa sam je nekako procijedila niz grlo...Ona i obaveza?OMG!Uzela je salicu kave i pomirisala ju,ali je napravila nekako gadljiv izraz lica te prekrila dlanom usta.Ubrzo je kao munja odletjela u wc,a ja sam onako ostala buljeci u prazno mjesto ispred sebe.Opet su mi se vratile one misli...Njen odgovor kad sam joj ponudila cigaru,povraca.O.K.Moje misli uopste ne idu na dobro,a kako vidim mislim da ni ova situacija ne ide tako...Stavila sam zamisljeno kavu na stol te vidjela Soph kako dolazi.

Dangerous life.Harry Styles/Croatian/Serbian/BosnianWhere stories live. Discover now