16 - "Nekem tökéletes vagy, baby."

2.1K 87 6
                                    

Ajkaimra kentem a kedvenc, piros rúzsomból, ami gyorsan meg is száradt.Hajam hullámokba hulltak vállaimra, miközben fel volt kötözve.Egy ezüst színű, csillogós ruha volt rajtam, ami egyszerű volt a szabása miatt, de a színe végett mégsem volt annyira átlagos.Még egyszer megnéztem külsőmet a tükörben, majd elégedetten fordultam meg.
"Biztos, hogy jó leszek így?" Húztam fel a szemöldöm rá nézve.
"Nekem tökéletes vagy baby." Állt fel Harry az ágyamról, majd hozzám sétálva derekamra helyezte kezeit.Mosolyom azonnal előbukkant, ahogyan zöld tekintetébe bámultam.Annyira szép szemei vannak.Istenem, gyönyörűek.
"Mellesleg hátulról is elég jól festesz ebben a ruhában..."Vigyorgott le rám, majd közelebb hajolt."Bár nem hiszem, hogy sokáig lesz rajtad."
"Te állat!"Üttem bele mellkasába játékosan.

Baromira boldog voltam.És baromira szerelmes.Úgy éreztem, semmi sem ronthatja el a kedvem.

"Gyönyörű vagy szerelmem."Suttogta, majd államat megérintve maga felé fordította az arcom.Karjaimat vígan nyakába akasztottam.
"Csókolj meg, Rebecca."Ajkaimat nézte és úgy beszélt hozzám.Halkan sóhajtottam, majd közelebb emeltem az arcom.Száj íze az én ajkaimon volt érezhető, de ez nem zavart engem.Sőt, egyáltalán nem érdekelt.Csak még többet akartam belőle.Elváltunk egymástól, majd kezeinket össze kulcsolva indultunk el egy partyra, ahová meghívtak minket Harry és Jenna barátai.

***

Ugyan abba a klubba voltunk, ahol azelőtt is.Egy asztalnál ültünk, ahol mindenki folyamatosan beszélt, miközben az italaikat itták.Én nem szerettem volna inni, sosem kedveltem az alkoholt és ez mostanáig megmaradt.Mellettem ült természetesem Harry, aztán David, Alexa, Jake és Jenna.Mindegyikőjükkel váltottam pár szót, de különösebben nem beszélgettem velük.Harry Jakevel beszélt folyamatosan, miközben kezei a derekamat fogták át, és szorosan tartott maga mellett.

Mindenki számára kiderült, hogy együtt vagyunk.Persze, hogy meglepődtek.Múltkor szinte majdnem egymásnal estünk, aztán pedig kiderül, hogy össze jöttünk.Hát, ilyen a szerelem, nem de?

"Hé, Becca."Hallottam meg a nevemet, majd oldalra figyelve megláttam a mellettem ülő David kedves arcát, ahogyan aranyoaan rám mosolyog.Visszonoztam tettét válaszul.
"Hogy vagy?" Tette fel a szokásos, sablon kérdést.
"Jól, te?"
"Elvagyok...Figyelj, kérdezhetek valamit?"
"Persze."
Kíváncsi voltam, miről van szó.
"Hogy a francba van az, hogy együtt vagy Harryvel?"
Meglepett kérdése.Nem hittem volna, hogy ennyire nem hiszi el, hogy vele vagyok.Pontosabban már 2 napja.
"Hát...Ez elég hosszú történet."Nevettem fel kínosan."De legyen annyi, hogy körülbelül fél hónap nem telt el úgy, hogy ne idegesítsük egymást.És idővel ez az idegesítés vonzodássá vált."
"És szerinted Harry...Szóval Harry tényleg képes szeretni?"
Nem tetszett a kifejezése.Mintha kételkedne benne, hogy Harry érez irántam valamit.
"Együtt vagyunk.Ez nem elég bizonyíték?" Mosolyogtam rá, oldva a stresszt.
Harry kezei szorosabbak lettek derekamnál, valószínűleg hallotta, hogy miről beszéltem Davidel, miközben ő Jakevel beszélt.
"Szerintem nem."
Nem terveztem vele tovább kommunikálni.Van egy olyan érzésem, hogy David csak azt akarja elérni, hogy kételkedjek Harryben és a vallomásában.Hirtelen annyira ellenszenvesnek tűnt számomra.
Gyengéden megszorítottam Harry karját, majd szemeivel azonnal rám pillantott.
"Kimegyek a mosdóba."
"Megyek veled."
Összeráncolt szemöldökkel néztem rá, de végül nem szóltam semmit.A tánctért kikerülve - ahol amúgy rengeteg ember rázta magát a hangos, pörgős zenére - kerestem a mellékhelységet..Felsóhajtottam, amikor megláttam a lánymosdót.
Elengedtem Harry kezét, és ránézve jeleztem, hogy bemegyek.

Nem számítottam rá hogy követni fog.

"Harry, micsinálsz?"
"Menj és pisilj."
"De Harry, te a lányvécé-"
"Nem érdekel.Igyekezz."

Furcsáltam Harry durva kifejezéseit, és kedvtelen mogorját.Nem volt ilyen.
Beléptem az egyik fülkébe, majd gyorsan elvégezve a dolgom kiléptem a helységből.Megmostam a kezem, míg mindvégig éreztem magamon tekintetét.Fogalmam sem volt, mi baja lehetet.
"Elmondanád, mi bajod van?" Álltam meg előtte, majd végig néztem rajta.Egy egyszerű bordó pólót viselt, szokásos fekete nadrágjával.Arcán enyhén dühött lehetett leolvasni.
"Nem tetszett, ahogyan az a seggfej beszélt veled."
"Nekem sem, Harry.De ez érdekel most a legkevésbé." Mentem közelebb hozzá, majd karjaimmal átöleltem magas alakját.Kezei derekamra tévedtek, majd  elhúztak magától, hogy lássa az arcom.
"Nem szeretném, ha többet társalognál vele." Simított végig arcomon, hangja kicsit nyugodtabbnak hallatszódot.Össze ráncolt szemöldökkel néztem fel rá.
"Miért?"
"Mert azt mondtam, és kész."Tért vissza a durva hangneme, majd kezemet megfogva húzott ki a helységből.Idegesített a folyamatos hangulat változása.

Miért zavarja annyira, hogy beszélgetek egy fiúval?Basszus, nem fog meg enni.

Ahogy kiértünk a mosdóból, szemeim azonnal felcsillantak ahogyan meghallottam az egyik kedvenc zenémet a hangfalak mögül.Csípőm magától reagált a ritmusra, és én nem tudtam leállni.
"Harry"Kiabáltam, majd kezét ráztam meg, hogy rám figyeljen."Menjünk táncolni." Vetettem fel neki az ötletet.Elvigyorodott.
"Csak fogd be."
Feldühített az, ahogyan beszélt velem.

Miért csinálja ezt?Szart se csináltam neki, akkor meg mit pattog nekem itt, bazdmeg.

Dühösen elrántottam csuklómat mancsai közül, ami meglephette, de abban a pillanatban végképp nem érdekelt.A tánctér felé igyekeztem, ahol megálltam egy szabadabb helyen.A refrént pont elértem, majd nem szégyenkezve kezdtem el rángatni a csípőm, a zene ritmusára.Kezeim társultak a tánchoz, és még alkohol nélkül is úgy élveztem ezt az egészet, mintha senki más nem lenne itt, csak én.Forogva mozgattam a derekam amikor egy kezet éreztem meg csuklómon.Egyenesen a fülembe beszélt.
"Soha többé ne fuss el előlem."
Szavai hallatán megborzongtam.Megfordultam, majd egy dühös szempárral néztem farkas szemet.Magabiztosan elmosolyodtam, majd újra hátat fordítottam neki.Karjait körém csavartam, evvel közelebb tartva magamhoz.Kezein tartottam tenyeremet, amikor újra elkezdtem a csípőmet mozgatni.Egyszerűen bele éltem magam a zenébe, és a pillanatba, hogy ennyire közel vagyok hozzá.
Kezei hirtelen szorosabbak fogtak körül, és mégjobban magához húzott, ha az még lehetséges.

Lecsuktam szemhéjaim, és éreztem, ahogyan táncolunk.Az eszem nem gondolkozott és a testem csak reagálni tudott a mozdulatokra.Semmi másra nem koncentráltam csak a zenére és mozgásra, amit leművelünk.
"Bazdmeg" Hallottam meg hangját, majd éreztem, ahogyan fejével a hajamhoz ér.
"Megőrjítesz Rebecca." Mondta a fülembe, mire még jobban a zenébe éltem magam.Komolyan, mintha csak mi ketten lennénk a táncparketten.Senki sem ütközött nekünk, nem éreztem mozgást egyik oldalról sem.

Csak ő és én voltunk.

"Az enyém vagy.Senki másé, csak is az enyém, megértetted?Aki egy kézzel is hozzád mer nyúlni, levágom a golyóit."

Na hát itt vagyok!Tudom, eléggé egy össze csapott rész lett, de mostanában annyi sok dolgom van, hogy csak ilyenre sikerült.Tudom, hogy egy ideig nem volt rész, sajnálom, de nem volt időm és kedvem sem írni őszintén.Ezért is gondolom össze csapottnak ezt a részt, de mindegy is, lényeg, hogy végre befejeztem!:D
Remélem hogy tetszett nektek, és vissza jeleztek nekem, nagyon fontosak, persze.Ja, és előre is bocsánat a feltűnő hibákért.
Nem tudom, mikor lesz következő rész, nem igérek sokat, ahogyan az időmből kitelik.:)
Köszönöm a támogatásokat!Imádom az olvasóimat!Sziasztok❤

Dark rose (H.S fanfiction)Where stories live. Discover now