Happy birthday Harry Styles!

1.4K 26 1
                                    

Hali-gali-nyali-bali!
Ma van az én hősöm szülinapja, Harry Edward Stylesnak és persze eme történet főszereplője.El sem hiszem, hogy ma múlott el 23 éves, jesszusom, hiszen nem rég volt 18...
De ugye mindenki felnől egyszer, ahogy mi is, csak most ő inkább öregedett mint felnőtt..😀

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Hamarosan fent lesz az új rész igérem, ezt csak úgy közöltem veletek - mert szerintem fontos - hogy boldog szülinapot kívánjunk ennek a csodálatos férfinak, aki 23 évvel ezelőtt megszületett, és azóta is boldogítja a napunkat.
Szóval, Harrycicák(><") írjátok lent meg kommentben, hogy mit szerettek Harryben és hogy mikor volt az, amikor a legnagyobb szükséged volt rá.
Nekem személy szerint akkor volt rá a legnagyobb szükségem, amikor egy igen csak nehéz időszakot éltem át egy évvel ezelőtt.De persze ő és a többi tag mindig ott voltak nekem, és ez a legjobb az egészben!❤
Hogy mit szeretek Harryben?Elég sok mindent, sőt mindent imádok, ami benne van.De legjobban természetesen azokat a fürtöket amik körülölelik azt a gödröcskés - azokat meg egyenesen imádom - arcát.Szeretem a kedvességét, a jószívűségét, azt ahogyan velünk bánik, a hangját, a mosolyát...és még sorolhatnám.

❤MÉG EGYSZER BOLDOG SZÜLINAPOT HARRY EDWARD STYLES.SZERETÜNK!❤

Dark rose (H.S fanfiction)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant