1

4 1 1
                                    

Snart hade det gått ett år sen min pappa försvann och mamma hade försvunnit väldigt tidigt. Detta året hade jag behövt klara mig helt själv. Utan några syskon, utan några far/morföräldrar, jag hade bara mina vänner kvar. Men det fanns ett problem..

Jag gick inte i skolan på dagarna och bodde långt ifrån stan. Långt bort från stan, i ett övergivet hus, där bodde jag, Liam.
På dagarna brukade jag inte umgås så mycket med mina kompisar eftersom de inte kunde ta sig hit på något sätt. Det fanns ingen som bodde i närheten, bara små berg, kullar och åkrar runt omkring. Längre nerför vägen fanns det ett hus, men där bodde ingen. Det var ett gammalt hus som var vitt, men färgen hade försvunnit. Själv bodde jag i ett stort och lyxigt hus, men på jordens dummaste ställe.

Det var ganska tråkigt att bara gå runt här hemma själv, så en dag bestämde jag mi för att börja i skolan. Jag gick till närmaste busshållsplats och tog bussen till en skola inne i stan. Där pratade jag med rektorn och han fixade en plats till mig i en klass. Jag skulle gå i 8A, där jag inte kände någon. Det var en helt ny skola och jag skulle nog få några nya vänner hoppades jag.

ÖvergivenWhere stories live. Discover now