13.

945 83 9
                                    

O 2 dni neskôr:
Crrrrrr
Budik. Nemusím vám hádam hovoriť že ten stroj času neznášam a atď.
Ak by vás to trápilo tak s Marcusom som nepostúpila ani o krok. Bojím sa mu to povedať. Ako by som asi vyzerala keby že mi povie že on mňa nechce a že som si robila zbytočné nádeje.

V škole sa to nič extra nezmenilo. Test z fyziki som napísala na dvojku.
A Marcus z chémia tiež na dvojku. Z toho vyplýva že sa to podarilo a že neprepadneme. Jupii.

Už by som sa mohla chystať.
Zvesila som nohy z postele. Rukami si pretrela oči a vstala.
Pomalým a šuchotavým krokom som sa dostala k skrini.
Z tej som vybrala svetlo modré celé rifle. To si musíte zapamätať. No bohužiaľ všetky roztrhané sú špinavé. Biele čisté tričko a modrú mikinu na zips. Z botníka som vybrala biele botasky.
A vlasmi som si veľkú námahu nerobila. Iba som si ich zopla do drdolu.
Zobrala som tašku a išla von. Pred domom ma už čakal Tinus. Bez Marcusa. Prečo?? S kým mám teraz akože sedieť??
"Ahooj" pozdravila som Tinusa.
"Ahoj. Mám ti odkázať že Mac dnes nepride. Je chorý či čo. Ale že keď chceš môžeš za ním prísť poobede. Vrajže nechce byť doma sám lebo ja idem von. A aj kvôli úlohám. Vrajže po mne nevie prečítať."
"Oukeeej" poviem.
S Martinusom sme sa pobrali do školy.  Cesta nebola tak zábavná ako s Macom. Ale nebudem sa sťažovať. Nepotrebujem aby ma zdrbal.

V škole som si sadla do svojej lavice. Prvú hodinu máme Dejepis. To zvládnem.

Mala som pravdu. Je to ľahké práve berieme látku: Krymská vojna. To sme brali ešte na Slovensku. Učiteľ ma pochválil že som šikovná. Dokonca mi povedal že som Supermanka na dejepis. (tak nám hovoril Kmec že Anetka😂)

Druhú hodinu sme mali Biológiu. Och tak toto nebude také ľahké. Tú vôbec neviem. Ale posnažím sa. Možno tu bude učiteľka lepšia.

Predstavte si. Učiteľka tu je horšia. Dokonca ma zdrbala lebo som jej nevedela povedať načo o Čadiči. Jak keby mne to bolo treba do života. Ha ha.

Tretiu hodinu máme Telesnú. To je v pohode, tú mám rada.
Pobrala som sa do šatne. Tam som sa prezliekla do čiernych kraťasov a modrého trička s logom mojej školy z Slovenska. Na nohy som si obula botasky na beh. Vošla som do telocvične. Učitelia nás rozdelili na dva tími a hrali sme vybíjanú.

Náš tím vyhral. Som strašne šťastná.
Po telesnej keď som aa prezliekala mi jedna baba povedala že som štetka. A to len preto lebo som mala kraťasi. Akože fakt?? No tak toto nie. Ja si budem nosiť čo chcem. Keď som jej povedala svoj názor. Pekne sa spratala het. Chvála bohu.

Štvrtú hodinu máme Techniku. Našťastie učiteľka chýba a ja som nemusela počúvať tie reči o tom z čoho sa skladá počítač a podobne.

Piatu hodinu máme Občiansku náuku.
Brali sme Ľudské práva. Akože bola to nuda. Iba som si pekne opísala poznámky ako poslušné dievčatko. Samozrejme že len AKO. Lebo ja niesom poslušné dievčatko.

Je obed. Och. Išla som si po tú Rádioaktívnu vec. Malo to byť niečo ako špagety. Ale nevyzeralo to tak.
Radšej som to vôbec nejedla.
Cestou si kúpim v nejakom stánku bagetu.

Takže v prvom rade by som sa vám chcela všetkým poďakovať za vote a comenty. Moja predstava bola zo začiatku taká že po 5 kapitolách skončím lebo to nikto nebude čítať. Ale na moje prekvapenie som sa už dostala ku 13 kapitole.
Páči sa vám to??😇😂
Vaša Barborka💓💓💕💕

M&MWhere stories live. Discover now