Prázdniny I.

652 23 9
                                    

Kovy
Je konec školy a začínají prázdniny...
Mám toho hodně v plánu a většinu prázdnin budu trávit se svým nejlepším kamarádem Martinem. Už se moc těším.
Jako první letíme na Mallorcu!
...-Den odjezdu-...
K: Ahoj Martine:) (obejmu ho)
M: Ahoj Kovy:) (obejmu ho taky)
Martin
Jsem fakt rád, že na Mallorcu letím s Kovym, jsem s ním šťasný.... Strašně moc se tam těším, doufám, že budu mít pokoj jenom s Kovym a ne i s Matušem a s Edynem, který tam letí s námi. Napadá mě spoustu věcí, který můžeme podniknout, možná i.... 'Ne Martine, fuj vůbec na to nemysli'...
Už jdeme do letadla a já mám sedadlo vedle Kovyho.
Mezitím Kovy:
Ten Martin je tak skvělej. Vážím si toho, že ten, kdo bude po boku mého dobrodružství je právě on a já bych ho za nikoho nevyměnil. ...Je tak krásnej a boží...na to myslet ale nemůžu, já a Martin?! Jak to vlastně mezi sebou máme?
Martin
Tak... pořád letíme, všechno je v cajku jak má být, s Kovym si celou cestu povídám. I když si pořád povídáme, tak si máme furt co říct. Zvláštní je, že jsme nikdy nenavázali téma "holky". Co já vím tak všichni kluci si povídají o tom, jaká holka se jim teď líbí a nebo jaká je pro ně nejhezčí a tak. Třeba Matúš s Edynem si celou cestu nepovídají o ničem jiném. Ale já s Kovym? Vubec....
Kovy:
Popravdě mi to ani nevadí, ze téma 'holky' nepadlo. Jsem rad, ze to nemusíme řešit, protože se mi lip povídá o jiných věcech a úplně nejradši vzpomínám na zážitky s Martinem a nejlepší je, když se nad tím oba smějeme, pokaždé si uvědomím, že on je ten nejdůležitější v mým životě.
Martin
Už jsme na letišti na Mallorce a je to tu krásný!!!! Právě čekáme na autobus, který nás odveze přímo k našemu hotelu. Autobus přijel a my si jdeme rychle zabrat nějaká místa, protože tu je moc lidí. S Kovym sedíme v buse, ale Matúš s Edynem nestihli nastoupit včas, takže musí čekat na další autobus, který přijede přibližně za hodinku.
Dojeli jsme s Kovym k hotelu a měli jsme spoustu času než přijedou kluci. Šli jsme si vyzvednout klíčky od pokojů (které jsme měli předem zarezervované). A super!!! Máme 2 dvoulůžkové pokoje, takže můžu být s Kovym na pokoji sám.
Kovy
Jsem strašně rád, ze jsem na pokoji jen já a Martin. Bude to velký:D budeme chodit na večerní procházky, točit společná videa, no, myslím, že to bude nejlepší. Jak už jsem zmiňoval, jsem šťastný, ze můžu jet s Martinem a ještě, když jsem s nim sam na pokoji, tak je to jak splněný sen. Jsem zvědavý, co se tady všechno stane, protože začínam mít divný pocit, když jsem poblíž Martina (né, ze by to nebylo příjemný)
...-2.den-...
Kovy
Dnes není úplně nejlepší počasí a proto jsme se s Martinem rozhodli po delší době natočit video a jsou tam chvilky, kdy....no, prostě.....

Nechte se překvapit příště:)
Ahojky Mavyny❤
Doufám, že se vám dnešní díl líbil😊 každý den by měl vyjít další díl a určitě budeme rády když se vám to bude líbit😊
Vaše Terttavy❤
Terry&Patty

||I Ship Mavy||Where stories live. Discover now