Prázdniny III.

375 22 6
                                    

Kovy
Další den bylo dobré počasí, tak jsme se rozhodli jít se projít po městě. Šli jsme jen my dva. Navzájem jsme se dotýkali a nakonec jsme se chytili za ruku.
Martin
Navštívili jsme s Kovym cukrárnu a tam jsme si koupili zákusky. Chtěl jsem od Kovyho ochutnat, ale místo toho že bych si vzal sám, tak mi Kovy ukrojil a krmil mě. Lidé na nás divně koukali, ale nám to bylo jedno. Byli jsme jak nějaký zamilovaný pár(popravdě ani by mi to nevadilo)
Kovy
Když jsem s Martinem jsem šťastný a nejspíš i zamilovaný. Když jsme se procházeli po městě a drželi jsme se za ruce byl jsem nejšťastnější. Jsem zvědavý, jaké to bude na pokoji.
Martin
Nevim co si o tom všem mám myslet. Miluje mě? Chodíme spolu? Je Kovy vůbec na kluky? Měl bych se ho co nejdřív zeptat, ale nemám odvahu. Jak to bude dál?
Kovy
Miluju Martina, je to ten s kterým jsem svůj. Nepotřebuju holky, mám jeho. Ale cítí to samé, co já? Musíme si o tom promluvit!
Martin
Zavedl jsem Kovyho do jednoho parku. Stáli jsme na kopci, kde byla jen tráva a měli jsme krásný výhled na město, byla tma, hvězdy svítili a my se jen nechali unášet. Lehli jsme si do trávy a jen jsme koukali na oblohu. Po chvíli jsem se Kovyho zeptal.
M: Kovy?
K: Ano?
M: Co ke mně cítíš?
K: Miluju Tě, Martine.
M: A já tebe.
Kovy
Měl jsem úplně radost, když to řekl, protože jsem konečně šťastný s tím, koho miluju. Ale co fanynky? Teď já a Martin jsme spolu?
M: Ale zatím si to necháme pro sebe Kovy, ano?
K: Dobře, bude to tak lepší.
Martin
Kovy mě začal vášnivě líbat, byl nahoře a já dole, doslova na mě ležel.
Kovy
Když jsme se přestali líbat, rozhodli jsme se jít na pokoj, zpátky do hotelu a tam jsme.....

Čauky Mavyny😊
Tak tu máme nový díl - trochu vášnivější😃 Tak se snad líbil. Budeme rády, když nám jak se dnešní díl líbil🙏🏻💕
Hezký zbytek večera😍

||I Ship Mavy||Where stories live. Discover now