Proloog

20 2 0
                                    

Wat nou als er gewoon een leuke jongen tegen je praat. Je vrolijk antwoord en ineens een gevecht plaats vind. De leuke jongen rent naar zijn blijkbaar vrienden en probeert de mensen uit elkaar te halen. Vervolgens help je ze en vraag de jongen of je morgen bij een cafétje kan afspreken om dingen te verduidelijken. Je komt daar en krijgt ineens een verhaal opgehangen over een tour en bekende personen, terwijl je die personen niet eens kent.


A/N
Hoi iedereeeen! Dit is mijn nieuwe booek. Ik zal wel eerst even een paar dingetjes uitleggen.
In de tussentijd word Chasing Cameron gefilmt dus dit gebeurt allemaal op de Europa tour.
Sommige dingen, zoals het gevecht in Duitsland zijn gewoon aangepast. Er zijn dingen verandert en naar mijn zin gemaakt. Her is allemaal fictie dus dat kan ik doen. Ga dus niet zeggen; "dit gebeurt helemaal niet in de serie op deze manier!" Er zijn wel momenten die je misschien herkent uit de serie, die heb ik dan gemaakt alleen dan met het hoofdpersonage erin.
Je ziet Kendall op de cover en het personage zal ook Kendall heten in het verhaal, maar het is niet persé gericht op haar. Je mag iedereen inbeelden maar het was gewoon even omdat er een meisje op de cover moest. En ik al had bedacht dat het hoofdpersonage Kendall zou heten.
sparklingturtles heel erg bedankt voor de hele mooiiee cover!!

Dat was het denk? Nog vragen?

Bedankt voor het lezen en ik zie jullie volgende hoofdstuk ;)

Give It A ChanceWhere stories live. Discover now