Victims

665 70 20
                                    


Bu bölümde Luhan'ın öldürdüğü kurbanların hikayelerini yazacağım.

Bölüm başlarına koyuyorum çok dağınık oluyor ondan bir bölüme yazayım dedim.

1)De Nian

Luhan'ın ilk aşkı. Görüştüğü ikinci erkek. Amcası Luhan ilk defa biri ile aşk yaşamaya başladığında bunu fark etti ve ikisini ayırdı.

Saraya gelmesi için teklif verdi ama karşılığında bir erkeği kendisine aşık etmesini istiyordu. Luhan yalnızca aşık edeceği düşüncesiyle kabul etti ama ilerleyen zamanlarda Amca Tu Yang onu öldürmesini istedi.

Luhan'ı tehdit etti. Eğer De Nian'ı öldürmezse her ikisi de ölecekti bu nedenle Luhan onu öldürmeyi kabul etti.

2)Hong You

İlk hoşlantısından ayrılmış ve ondan sonra da ilk aşkını öldürmüş Luhan,Veliaht Prenslik pozisyonu için neredeyse kafayı yedi. Hala eski merhameti yerinde olmasına rağmen bu gizli işleri konusunda katıydı.

Tu Yang yeni kurbanı seçti ve Luhan büyük bir darbenin yapıldığı gün bu kurbanı da kalbine hançer saplayarak öldürdü.
(İkinci bölümün başında var.)
Çocuk iyi bir generaldi, eğer Luhan onu odaya kapatmasaydı yaptıkları baskını kolayca söndürebilirdi.

Zaman geçerken Tu Yang İmparator'a Luhan'ı Veliaht Prenslik için önerdi. Çabaları başarısızdı ama bunu yeğenine söylemedi. Luhan olup bitenden bihaberken üçüncü kurban geldi.

3)Mao Zhe

Bu adam iğrenç bir kurbandı. Otuz yedi yaşında ve aklı fikri alt taraflarında olan adam Luhan'ı hiç sevmedi. Zaten ikisi de ilişkilerinin yalnızca yataktan ibaret olduğunu biliyordu.
Bu adam devlete gerçekten zarar veriyordu. İmparator'u bilerek cariyelerle meşgul ederken o devlet işlerini istediği gibi yürütüyordu. Luhan ne kadar tiksinse de ülkenin ve tahtın geleceği için kabul etti.

Mao Zhe yatakta sert şeyler kullandı. O dönemin şartlarında var olan sex oyuncaklarını seven adam Luhan'a neredeyse kölesi gibi davranıyordu.

Luhan onun her yanında olduğunda kusacak gibiydi, bu adamı öldürmek büyük bir zevk olacaktı.

Genç adam gittikçe merhametten yoksunlaşıyordu. Sonunda vakti geldi ve o, kolları yatak başlığına bağlı bir şekilde duruyordu. Yine Luhan ile kabuklarına çekilmişlerdi.

Ama Luhan hançerini çıkardığında zevkten gözleri kapalı olan adam bunu göremedi. Önce onun aletini kesti, sonra da kalbine hançer sapladı Luhan.

Ve bundan sonra her ölümden sonra olduğu gibi ortadan kayboldu. Ama bu seferki uzaklaraydı.Uzun bir dinlenme sürecinin ardından saraya gitti, her şey normal duruyordu. Ama bir şey olmuştu. İmparator olayları öğrenmişti.

Kızmak yerine olaylara dahil oldu ama bu sefer kurbanı o belirleyecekti.

4)Kang Xing

Luhan evli bir adam olmasını beklemiyordu. Duyunca reddetmek istese de ülkesi ve Veliahtlık makamı için kabul etti.

O yakışıklıydı ve Luhan'a gerçekten aşık olmuştu fakat Luhan hala ilk aşkı De Nian'ın yasını içinde yaşamaktaydı. Yine birine aşık olamazdı.

Aylar bu adam ile güzel geçti. Luhan Mao Zhe'den sonra cinsel ilişki konusunda hassaslaştığı için onu bu şekilde etkilemedi ve belki de en saf sevgi bu adamındı.

Onu öldürmek o anlık akıllarında olmasa da adamın karısı her şeyi farketti. Zaten kadın her şeyi bilse de daha da can almaz olmuştu. Luhan yüzünden çocukları olmuyordu.

Luhan zehirlendi. Öfkelenen Prens o adama bir ders vermek istiyordu. Amcası ile bunu fırsata çevirdiler.

Kang'a,Luhan'ın zehirden öldüğü söylendi. Kendinden bile daha çok önem verdiği Luhan'ın, aşkının öldüğünü duyan Kang sinir krizi geçirip önce kkarısınn, sonra da kendi boğazını kesti. Çünkü biliyordu ki o Luhan'sız yaşayamayacaktı.

Ve o günden sonra Luhan kendisine zarar veren insanlardan intikam almaya yemin etmişti.
Bir süre uzaklaştı. Güzelce dinlenip geri geldi ve üç senesi öldürdüğü dört adamla böyle geçmişti.
O artık on yedi değil yirmi bir yaşındaydı.

Luhan'ı diğer ülkeler ile ilişkisinde kullanmaya karar veren İmparator aklında bir plan yaptı. Veliaht Prenslik karşılığında Luhan'a bir görev verecekti.

Ablası Kore Prensi Oh Sehun ile nişanlarken Luhan yorulmuştu. Ama Veliahtlık için kabul etti.Kore'ye gitti ve Prens'i bulmaya çalıştı.

Ve her şeyin başı bu şekilde gelişmişti...
*******

Anlamadığınız ve merak ettiğiniz bir yer varsa sorun. Umarım bu bölümden sonra her şey daha da anlaşılır olur. ♡

OH Kingdom-Forbidden Love ➻ HunhanWhere stories live. Discover now