Bir Ayrılık Şarkısı Seç..

10.1K 546 812
                                    

Hüsnü telefonundaki mesajları yeni fark etmişti. Neredeyse çoğu Mesut'tan idi. ve mesajlarda Rıza babanın öldüğüne dair şeyler yazıyordu. ne saçmalıyordu bu adam? Rıza ile bir saattir durum değiştirip duruyorduk , buna inanacağımı düşünmüyordu herhalde değil mi? Mesut'u önemsemeyerek eve doğru yola koyuldu. Eve girer girmez Suat eline bir takım elbise sıkıştırıp bu gün düğüne gideceklerini söyledi. Rıza'da orada olacaktı!  

Hızla yatak odasına girerek kırmızı saten takım elbisesini giydi. Suat'ın parfümlerinden birini alıp üzerine boca etti. En sonunda da hafif bir parlatıcı ve rimel sürdü . Çok güzelim be diye geçirdi içinden. Gerçekten de güzeldi.. 

**

Düğün oldukça eğlenceli geçiyordu. En azından Hüsnü için. Tüm gün boyunca nispet yapar gibi kıvırtıp Rıza'nın gözüne sokuyordu. Düğünün ilerleyen saatlerinde herkes kendinden geçmişti. Kimse Rıza ve Hüsnü'nün yoğun bakışlarını fark  etmiyordu. Bu yoğun bakışmaların ardından sonra tüm ekip Rıza babanın şarkı söylemesi için onu zorladı. Rıza'da en sonunda dayanamayarak kürsüye çıktı ve Hüsnü'yü ağlatan o şarkıyı söyledi.

"Bir ayrılık şarkısı seç, sessizce çal benim için.."

Hüsnü bu sözlerden sonra dayanamayıp kendini tuvalete attı ve hüngür hüngür ağlamaya başladı. Suat'ın onu çağırmasıyla kendini toparlayıp içeriye girdiğinde Rıza başka bir şarkı söylüyordu.

"Gece gölgenin rahatına bak, bir de dön kaderimin bahtına yar.." 

O şarkı söylerken Hüsnü onun sesiyle sarhoş oluyordu. Rıza ise Hüsnü'nün bakışları altında iyice kendinden geçmişti.. Bu günün sonunda iyi şeyler olmayacaktı....

Daddy // RıznüWhere stories live. Discover now