Gerçekler

6.3K 332 690
                                    

kusmayın diye smutlı bölümü atladım(:

Rıza Hüsnü'yü bırakarak duşa girdiğinde halinden memnunken Hüsnü ağlamak üzereydi. Rıza'nın sözünü dinlemeden kendine dokunmaya başladığında düşündü 'Dokunursam ceza alacağım, dokunmamak zaten ceza.'

Rıza duştan sonra Hüsnü'yü evde bulamadı. Her yeri didik didik etti ama Hüsnü yoktu. Bir anda hamilelik hormonlarıyla aklına gelen "Beni terk etti." düşüncesine sinirlendi. O beni terk etmez ki! Yere fırlattığı pantolonunu bulup cebinden iphone 7 128 GB telefonunu çıkartıp Hüsnü'ye mesaj attı ve Hüsnü'nün hastanede olduğunu öğrendi. Hızla kıyafetlerini giyinip son model arabasına bindi.

*********

Doğumhane yazan kapının önüne geldiğinde ağlamaktan gözleri şişmiş Hüsnü'ye baktı. Ne olduğunu anlamadığından kafası karışık bir şekilde Hüsnü'ye yaklaştı. Kollarını sarıp, "Ne oldu?" diye sordu merakla.

Hüsnü hıçkırdı. Yaşadıklarını anlatmak çok zordu. Yaklaşık bir saat önce hayatının koca bir yalandan ibaret olduğunu öğrenmişti. Bir çıkmaza girmişti. Duydukları onu yıkmıştı.

Rıza kollarını sıkarak, "Söyle hadi bebeğim, ne oldu?"

Derin bir nefes aldı Hüsnü.

"Ç-çocuklarımın hiç biri benim çocuğum değilmiş. Hepsi... hepsi Mesut'tanmış! İnanmadım, inkar ettim. Doktor bana..." Rıza korkuyla iç çekti. Yoksa öğrenmiş miydi? Eğer öğrendiyse her şey bitebilirdi. Bu güzel aşk burada son bulabilirdi. Rıza bunu istemiyordu, kesinlikle istemiyordu. 

Devam etmesi için gözlerine baktı. O gözlerde kızgınlık, kırgınlık, üzüntü ve saf öfke vardı. Rıza bunu gördüğünde öğrendiğine emin oldu. Yine de devam etmesini istedi.

".. benim kısır olduğumu söyledi." İç çekerek devam etti. "Kısırmışım! O karnındaki benden değil Rıza! Bana yalan söyledin!" derken gözyaşlarını tutamamıştı. Bu kadardı işte. Hüsnü anca bu kadar mutlu olabilirdi. Her zaman mutluluğun zirvesini yaşarken bir şey oluyor ve onu mahvediyordu. 

Rıza sessiz kaldı. Ne dese haklıydı Hüsnü. Kollarını Hüsnü'den çekerek ayağa kalktı. Hüsnü'de onu taklit ederek ayağa kalkarken kazağıyla göz yaşlarını sildi. 

"Kimle aldattın beni? Kimin bu çocuk Rıza?" derken sesinin titremesine engel olamadı.

Rıza bir an duraksadı. Söylemeli miydi? Hüsnü bunu kaldırabilir miydi?

"Söyle Rıza. Bir az hatırım varsa söyle."

Derin bir nefes aldı Rıza. Stresten ölmek üzereydi. Tek solukta "Tekin... Tekin'in." dedi.

Hüsnü'nün gözleri kapanırken bu gerçeklerle nasıl baş edeceğini düşünüyordu.

*Bilmeyen varsa Tekin Hüsnü'nün çocuğu rfkljsmöc*

Bu hikaye nereye gidiyor???

Daddy // RıznüWhere stories live. Discover now