Tanıtım+(Bölüm 1)

113 8 4
                                    

Okulda en sevmediğim hoca biyoloji hocasıydı.Üstelik birde sınıf hocamızdı.Yine bir biyoloji dersinde hoca bir soruya beni kaldırdı ve ben soruyu anlamamıştım o yüzden soruyu cevaplayamadım ve herkez bana bakarak kahkahalar attı ve ben sınıfı ağlayarak terk ettim.
Koşarak bahçeye doğru ilerledim ve oturarak ağladım.
Sonra yanıma bir kız geldi. "O da kimdi?" bilmiyordum. Sonra bana yaklaşarak...
-Neden ağlıyorsun? Dedi.
Ben; Sanane! diğerek çıkıştım.
Sonra sakinleşmeye çalıştım.
Ve ona; Cok özür dilerim. Biraz sakinleşmeye ihtiyacım vardı.
O; Sorun değil dedi.
Ben; Senin ismin nedir? Dedim.
O; "Açelya!"
Ve sonra o bana sordu...
- Peki senin ismin nedir?
Ben; "Afra" dedim.
Aradan 1 kaç ay geçtikten sonra ben Açelya ile arkadaş olmuştum. Ama hiç arkadaş olmak istemiyordum çünkü; Açelya benim hikayemi bilmiyordu.Ben ona benim hikayemi anlatmakta kararsız kalmıştım. Ama ben ona hiç yalan söylemek istemiyordum çünkü: Şimdi ona yalan söylersem böyle devam edeceğini düşünüyordum. Ve ben hayatımı yalanlar üzerine kurmak istemiyordum. Artık yatacaktım ama yatamıyordum çünkü yine aynısı gibi garip ,korkunç rüyalar görecektim ve yatağıma girdim ama sabaha kadar uyuyamadım,sonra hazırlanıp okula gittim.
Açelya da beni bahçede bekliyordu ,ben ondan kaçmaya çalıştıkça o bana yaklaşıyordu her an hikayemi ağzımdan kaçıracak gibiydim o yüzden ben ondan kaçmaya çalışıyordum. Açelya sanki birşeyler anlamaya başlamış gibi gözüküyordu psikolok'a gidip gitmemekte kararsızdım bu yaşadıklarım beni çileden çıkarıyordu ne yapacağımı bilmez hale geldim. derslerimide gerilemiştim. Artık delirecek hale geldim. Artık sırlarımı birilerine anlatmak zorundaydım çünkü; içim içimi yiyordu.
Kendime bir günlük aldım ve ona yaşadığım her şeyimi yazdım. Günlük bitmişti ama hala anlatacak çok şeyim vardı. Düşündüm ve aklıma kendimi video'ya almak geldi.
Okuldan geldikten hemen sonra bunu denedim, sanki bu bana iyi geliyordu ve hep bunu yapacaktım artık.
Okul günü geldiğinde okula yeni kişiler gelmişti. Bazıları bizim sınıfa düşmüştü sınıfa girer girmez herkezin ağzı açık kaldı. Ne görüyorlardı ki sanki okula ilk defa erkek gelmişti gelen iki erkek direk bana ve Açelya 'ya baktılar sanki bizi tanıyor gibiydiler çok korktum çünkü; en son birine hikayemi anlattığımda benden korkup kaçtı bende o yüzden açelya'ya anlatmıyordum.arkadaşsız kalmaktan korkuyordum ben küçükken annem ile babam bu sorunum yüzünden beni psikolok'a yollayacaklardı ama ben gitmek istemiyordum ama beni zorla yolladılar. O zamandan beri psikolok'a hep şu cümleyi söylüyordum; "Benim ismimi biliyorsun ama hikayemi asla bilmeyeceksin. " diyerek odayı terk ediyordum. Çünkü; dediğim gibi birine anlattığımda o benden korkup kaçmıştı. O yüzden çok üzülmüştüm bir daha da kimseye anlatmayacağıma kendi kendime söz vermiştim.

Benim HikayemWhere stories live. Discover now