Believe - 12. kapitola

9.9K 424 21
                                    

Beliebers omlouvám se, že je tak pozdě část, ale bohužel mám to teď trošku ostrý se spolužákama, pohádala jsem se včera s přítelem a plus ještě dneska Justin.. proto je část až teď

Pro VŠECHNY TRUE BELIEBERS, který tu zůstanou s Justinem až DO KONCE!

Z pohledu Ellie..

Probudila jsem se na strašnou bolest hlavy. Pomalu jsem otevřela oči, ale hned je zase zavřela. V mém pokoji bylo na mé oči až moc světla. Šmátrala jsem rukou po druhé straně postele, abych našla mobil. Místo toho jsem ale našla něco úplně jiného. Pod svojí rukou jsem ucítila nečí tělo, jak se pomalu nadechuje a vydechuje. Uf, takže neležím vedle mrtvoly. Tím ale ty dobré zprávy končí. Jsou jen dva lidi vedle kterých bych mohla ležet. Nevzpomínám si totiž, že by s námi pařil ještě někdo.  Buď to bude Kyle nebo Justin. Nevím co je teda lepší, ale jeden z nich to musí být. Sebrala jsem tedy všechnu odvahu a otevřela pomalu oči. Přede mnou jsem viděla...

...Kyla. Ach můj bože! Koukla jsem se na něj a všimla si, že je celý nahý, ale třísla a svého kamaráda měl zahalené dekou. Prosím, ať má na sobě boxerky. To by vyvrátilo to, že jsme se spolu vyspali.

Najednou se Kyle trochu pohnul, pomalu otevřel oči a rozhlížel se, dokud jeho pohled nepadl na mě. Když si to všechno dal v hlavě dohromady, jenom na mě vykulil oči.

,,Prosím, řekni mi že si z té noci něco pamatuješ a nespali jsme spolu." řekla jsem a úzkostně se na něj podívala.

,,Já myslím, že ne. Počkej." řekl, podíval se pod deku a vydechl úlevou.

,,Uf, mám na sobě trenky. Ne, nespali jsme spolu." usmál se na mě a šlo vidět, že si opravdu oddechl. To ostatně teď i já.

,,Já se bála, že jo. Spadl mi teď doslova kámen ze srdce." usmála jsem se, ale hned pokračovala: ,,Co ale teda děláš v mojí posteli?" zeptala jsem se s pokrčeným obočím.

,,Hele, víš, že bych to taky rád věděl?" řekl a zasmál se a s ním i já.

,,Tak fájn, dobře. Hele jdu si dolů pro prášek, jinak nemám šanci se dneska starat o Justina." oznámila jsem před tím, než jsem se postavila z postele. Zjistila jsem, že mám na sobě kalhotky, podprsenku a tílko. Jsem teda normální? Proč mě nenapadlo se nejdřív podívat jestli jsem já nahá? Nechápu se. Potichu jsem se pro sebe usmála a vydala se na průzkum dolní části domu.

Po schodech jsem našlapovala po špičkách, abych nebyla nějak extra hlasitá. Došla jsem na konec schodiště a nakoukla do obýváku. Všude byl bordel. To jsme snad neudělali, nebo jo? Všude byly poházené flašky. To jsme toho tolik vypili? Ach můj bože, my jsme ale alkoholici. Pak se tu taky dále povalovaly cigerety, nějaký zbytky jídla, dokonce i konfety. Ty se tu ocitly jak? 

Tomu všemu ale vévodil rozvalený Justin na gauči. Vypadal docela komicky. Pusu měl otevřenou, (tekla mu dokonce slina) jednu ruku měl na zemi a tu druhou na Jerrym. Proboha Bieber, co jsi tu večer dělal? 

Všimla jsem si, že mu na stole leží mobil, takže jsem si ho vzala do ruky, odemkla ho a najela na foťák. V objektivu jsem zaměřila celého Justina a pak zmáčkla spoušť. Vyšla z toho docela dobrá fotka. Pak si jí budu muset poslat předtím, než jí on objeví a smaže. Mobil jsem položila zpátky na stůl a opět po špičkách se vydala do kuchyně. Tam jsem si vyndala prášek na bolení hlavy, spolkla ho a zapila vodou z kohoutku. Jestli to do půl hodiny nezabere, tak chci vrátit peníze. 

Už jsem chtěla jít pryč, když jsem uslyšela z obýváku mě povědomý hlas.

,,Au, kurva! Co to do prdele! Kurva, potřebuji prášek." skuhral Justin. Já samozřejmě jako hodná asistentka jsem mu vyndala jeden prášek, napustila vodu do sklenice a přišla za ním.

,,Přál si tu někdo snídani?" zeptala jsem se, přišla těsně k Justinovi a dřepla si k němu. On nejdřív pootevřel nechápavě oči, ale když viděl, co mám v ruce, hned se mu rozzářily oči. Chtěl se i usmát, ale místo toho to byl jen takový divný úšklebek. Asi ho ta hlava pořádně bolí. 

Justin si ode mě ochotně vzal prášek i se skleničkou a pak to do sebe kopl. 

,,Díky." řekl, usmál se a podal mi sklenici.

,,Je to moje práce." podotkla jsem chladně a Justin si povzdychnul.

,,Já vím." řekl sklesle.

Otočila jsem se a chtěla odnést skleničku do kuchyně, jenže jsem do někoho vrazila. Samozřejmě, že to byl Kyle. Jenže já jsem se ho tak lekla, až jsem upustila skleničku. Ta samozřejmě dopadla na zem a roztříštila se na tisíc kousíčků. Rychle jsem se sehnula a chtěla začít uklízet, ale to bych nebyla já, abych si nerozřízla ruku. No to mi ještě chybělo. Chtěla jsem si na to dát svojí ruku, ale místo toho mi tu pořezanou ruku chytil Kyle. Podívala jsem se na něj a on se na jemně usmál.

Z pohledu Justina...

Když ke mě přišla jen v tílku a spodním prádle dát mi ten prášek, myslel jsem, že omdlím. Byla tak neuvěřitelně sexy. Myslím, že kdyby byl Jerry aspoň trochu životaschopný, už by byl v pozoru. Jenže né, on mi prostě musí můj nejlepší kamarád umřít. Stejně nevěřím tomu, že to je natrvalo. Doktoři říkali, že mám ještě šanci na to, že budu chodit, takže věřím i v to, že si někdy s Jerrym vrznem. A on bude živej a né že ne.

Mezitím, co jsem přemýšlel o mém Jerrym, upadla Ellie sklenička, jelikož vrazila do Kyla. Mimochodem, kde on se tu vzal? A kde vlastně spal? Chtěl jsem se ho zeptat, jenže jsem zjistil, že je moc zaneprázdněný Ellie, která se pořazala o střepy. Nebyl ale zaneprázdněný tím, že by jí ošetřoval, ale spíš tím, aby jí sbalil. Jestli se mi to nezdálo, tak on po ní normálně jel. Ten jeho pohled na ní, jako kdyby říkal no tak, poddej se mi. A já debil jsem se mu včera svěřoval s tím, jak moc chci Ellie. 

,,Kyle? Co tu děláš?" zeptal jsem se nakonec. On okamžitě odtrhl pohled od Ellie a párkrát zamrkal.

,,Já jsem tu přespal. Byl jsem moc na šrot, takže jsem lehl do první postele, co mi stála v cestě." vysvětlil mi a usmál se, ale já poznal, že je z něčeho nervózní. Ale z čeho?

,,A kde jsi spal?" zeptal jsem se tak mimochodem.

,,Ehm, to je jedno." řekl a chtěl jít pryč. V tu chvíli se zvedla od střepů i Ellie a taky chtěla jít pryč.

,,Vy dva! Co se tady děje?" zeptal jsem se nechápavě. Ať už ale byla odpověď jakákoliv, věděl jsem, že se mi nebude líbit. Viděl jsem to v jejich výrazech.

,,No víš.. Ono vlastně o nic nejde." řekla Ellie, ale to jsem jí opravdu neuvěřil.

,,Ellie, myslíš si, že ti to uvěřim, když si koušeš spodní ret a tvoje oči říkají, že jsi z toho pořádně nervózní. No tak, šup." vyzval jsem je. 

Kyle se zhluboka nedechnul a pak spustil: ,,No, jak jsi se mě ptal, kde jsem spal, tak ráno jsem se probudil v posteli vedle Ellie. Ale nic jsme spolu neměli." řekl a mě tím naprosto vyrazil dech.

,,To ti mám jako věřit?" posměšně jsem si odfrkl...

Omlouvám se, že jsem tuto kapitolu nevěnovala jmenovitě :( příští kapitolu zase věnuji podle komentářů jako vždy :) Doufám, že se na mě kvůli tomu nezlobíte :(

Moc děkuji za 4 000 reads :')))

MIluji Vás!! Jste moje RODINA!

xoxo Klára

BelieveWhere stories live. Discover now