21. kapitola

8.2K 370 20
                                    

Pro: Adel969, PattysBelieber, 1JajinKaa3

Z pohledu Ellie...

,,Sedni si sem a měj zavřenej zobák." poručil mi Mike a já udělala, co řekl. Sedla jsem si na starou ztrouchnivělou židli a Mike mi přivázal ruce dozadu a hned potom odešel. Tak tohle jsem moc nepochopila. Proč mě tu jen tak nechal?

Najednou jsem vedle sebe uslyšela nějaké divné skřípání. Otočila jsem hlavu tím směrem, ale byla tam tma. 

,,Haló? Je tam někdo?" vykřikla jsem do té tmy, ale hned si za to nafackovala. Proboha, co čekám? Že mi nějakej vrah odpoví? Klesla jsem na stupiditu hororů a to znamená, že jsem klesla opravdu hluboko. Uslyšela jsem nějaké skřípání a pak jsem uviděla v jemném světle něčí nohy, přivázané k židli. Ta dotyčná osoba se ale stále přibližovala za doprovody skřípání židle o podlahu. Najednou se mi ve světle zjevila dívka, která byla přivázaná stejně jako já.

,,Panebože." vykřikla jsem, když jsem si všimla, v jakém je stavu. Začala jsem se k ní taky šoupat.

,,Jsi v pořádku?" zeptala jsem se ustrašeně. Ach můj bože, mě to fakt dneska nemyslí. Ovšemže není v pořádku.

,,Kdo ti to udělal?" zeptala jsem se jí a ona mi slabě odpověděla: ,,M-mike." zašeptala roztřeseným hlasem, nacož jsem zalapala  po dechu. Věděla jsem, že Mike je strašný člověk a po nedávném incidentu, že to je i tak trochu psychopat, ale netušila jsem, že je taková bestie.

,,Jak se jmenuješ?" zeptala jsem se jí.

,,O-olivie." zašeptala.

,,Já jsem Ellie." pousmála jsem se.

,,Proč tě sem vzal?" zeptala se mě.

,,Jsem jeho bývalá, ale on mě podváděl s mojí nej... teda už bývalou nejlepší kamarádkou. A minule se mě pokusil zneužít přímo v domě mého přítele, ale přišel tam můj kamarád a o chvíli později i ten můj přítel a no, ten kamarád ho trošku dobil. A on se mi teď mstí." konec jsem zašeptala, jelikož se mi už zase začal lámat hlas.

,,Já jsem tu protože jsem mu taky nechtěla dát. Jenže mě neměl kdo zachránit, takže to nakonec udělal. A už tři měsíce, jsem neviděla rodinu. Už tři měsíce, tu sedím přivázaná a nebo ležím dole ve sklepení na rozvrzaný starý posteli. Už tři měsíce mě ..." nedokončila větu a začala strašně brečet. Snažila jsem si uvolnit ruce, abych jí mohla utěšit, ale bohužel všehny mé pokusy byly marné a docílila jsem jen toho, že se mi provaz zadřel do kůže.

,,Sklapni ty couro!" uslyšela jsem z dálky zakřičet Mika. Vystrašeně jsem se koukla směrem k němu a vyděla, že kráčí k nám s páskou v puse. Kde je ten Justin, když ho potřebuju. Doufám, že je natolik chytrý a napadne ho vyhledat mě pomocí lokátoru, co mám v mobilu.

,,Řekl jsem ti, že se nemáš s nikým bavit! Nebo už si to snad nepamatuješ?" zakřičel na Olivii a přistoupil.

,,J-já..." zakoktala se a z očí ji začalo téct ještě více slz než předtím.

,,Ty co? Chtěla jsi snad říct, že chceš abych tě potrestal. Tak dobře. Já to rád udělám!" uškrnul se.

,,N- ... " nestihla to doříct a Mike jí přilepil k puse izolepu.

,,Nech jí být!" zakřičela jsem na něj, protože jsem se na to nemohla koukat.

,,Neboj se. Po ní jdeš na řadu ty!" prohlásil jedovatě a mě se z toho zvedl žaludek.

,,Copak bys ráda měla za trest, Olivie?" vyslovil a ona s sebou začala cukat. 

,,Ne, prosím ne. Radši mě než ji." řvala jsem na něj a přitom si byla plně vědoma svých slov.

,,Kurva řekl jsem ti, že ty jseš hned na řadě! To si myslíš, že když mě milostivě požádáš, abych si vzal jí místo tebe, tak to udělám? Na co, když můžu mít obě. Takže teď zařvi hubu ty zkurvená zlatokopko, jinak už toho svýho Justina nikdy neuvidíš!" zařval na mě.

,,J-já..." chtěla jsem něco říct, ale on hned skočil ke mě.

,,Kurva řekl jsem ti, abys držela hubu!" zařval a dal mi takovou facku, že jsem se židlí spadla na levý bok, jelikož Mike je levák a dal mi levačkou. Tím, že jsem spadla, jsem si určitě zlomila ruku, uhodila jsem se do hlavy a hlavně se mi zastínil výhled na Olivii s Mikem. Najednou jsem ale uslyšela její výkřiky tlumené páskou a hned jsem se rozbrečela. Bála jsem se o ní a taky o sebe.

Prosím Pane Bože, ať si pro nás někdo příjde. Teď...

Vím, že to je nic moc, ale jsem docela dost nemocná a navíc jsem měla ještě hádky atd. takže se mi nepsalo zrovna nejlíp :'( moc se za to omlouvám :'( 

BelieveWhere stories live. Discover now