Am aflat mai multe

22 2 1
                                    

-Calmeaza-te, hai la tine acasa si iti vom explica mai multe despre tine, despre ce poti sa faci.

-Ok. Ele imi povesteau ca sunt una dintre cele mai puternice Elementiste (asa ne numeam noi) Mi-au spus ca 3 Elementiste au puterea de a face multe lucruri impreuna. Elementistele erau niste vechi vrajitoare care aveau o putere nemarginita, dar asta atunci cand erau intr-un grup de alte 3 elementiste. Toate Elementistele la un loc au puterea de a schimba lumea in sens bun sau rau, dar acum cativa ani, 3 elementiste au facut o vraja de rautate, nimeni nu stie inca de ce, si a declansat o schimbare puternica a naturi, asta fiind, vampiri, varcolacii, care sunt cei mai intalniti, cheringii, si multe altele care au schimbat lumea. Pana in secolul 21 Elementistele au fost din ce in ce mai rare, iar scopul elementistelor de acum este de a schimba din nou natura, facand toti acesti umano-monstrii sa dispara pe vecie. O elementista are abilitatea suprema a doua elemente, dar cele mai puternice elementiste au puterea de a face si alte vraji care constateaza in ajutorul altor elemente, cum ar fi:

Primul grup de elemente:

1. Foc si Apa, Magma si Gheata, adica eu aveam puterea sa inghet, sa sting sa ma joc cu toate aceste lucruri.

2. Natura si pamantul, piatra, adica Sasha, avea abilitatea de a se juca cu toate acestea.

3.Aer si Tunet/fulger/ploaie, ninsoare, precipitatiile astea erau sub controlul Mirandei.

4. Lumina si Intuneric...

Si multe altele.

Erau mai putine elemente, dar acestea s-au amplificat din cauza acelei vraji, si acum mai toate elementalistele au puterea de a avea cam fiecare element si 2 supreme.

-Deci eu teoretic eram doar focul?

-Da, dar din cauza acelei vraji si disparitia altelor elementiste ai inca una secundara, si accesul la altele.. Spune Sasha.

-Dar noi, o sa te invatam cum sa le controlezi, suntem si noi incepatoare, dar incercam. Spune Miranda


No one knows....Where stories live. Discover now