Capitolul 3

2.2K 151 10
                                    

Nici nu m-am mutat bine, iar acum ma pregatesc pentru o cina cu familia Malik.Pe bune?Asta nu face parte din plan, dar decat sa stau inchisa in casa, mai bine socializez putin, nu?

O cina n-a omorat pe nimeni.

Am sunat curajoasa la usa veciniilor, asteptand sa se deschida.Zambetul cald al lui Safaa m-a intampinat, lasandu-ma sa intru in casa primitoare. Toata lumea era asezata la masa , iar un singur loc era gol.Cel dintre Zayn si Safaa.

Atmosfera era una de familie, nu cum eram eu obisnuita.La mine acasa toata femeiile mancau la o masa, iar barbatii la alta.Uneori as fi vrut si eu sa stau cu fratii mei la masa si sa povestim, dar era imposibil.

"Deci, Sarah, ce vant te aduce tocmai prin Bradford?Te intreb pentru ca mi-am dat seama dupa accent ca nu esti englezoaica."A deschis Trisha un subiect dificil pentru mine.

"Am vrut sa deschid un nou capitol al vietii , asa ca m-am mutat in Anglia.Da, aveti dreptate sunt rusoaica."Sper sa nu le dea de gandit , mie tare frica sa le spun tot adevarul, iar cel mai frica îmi este sa nu ma pierd prin minciuni.

"Si unde sunt parintii tai?"Curuozitatea familiei Malik este una imens.Sper macar sa-mi aduc aminte toate minciuniile pe care le spun.

"Pai...ei sunt in Rusia ..cu...afaceri!"M-am cam balbait, dar nu cred ca suspecteaza ceva, inca.

Cina a decurs normal, in mare parte Trisha a vorbit despre copilaria ei, iar Zayn nu a scos nici o vorba, in schimb l-am prins holbandu-se la mine de cateva ori , ceea ce m-a cam ingrozit...

"Eu trebuie sa plec.Va multumesc pentru cina si pentru tot.Sper sa ne mai vedem!"Am zis , indreptandu-ma catre iesire.

"Pa, Sarah!"Mi-a facut cu mana Safaa.E o fetita atat de draguta , uneori imi aminteste de mine si de inocenta copilariei, care obisnuia sa ma caracterizeze.

Cand m-am trantit in pat, asteptand sa adorm, mi-am amintit ca inca nu mi-a luat o slujba.

Am deschis laptop-ul, cautand pe Google lista cu job-urile valabile in Bradford.

Dupa ce am eliminat din start optiuniile de a fi menajera, am ales un job la Starbucks. Cat de greu poate fi sa servesti sucuri?

Dark Angel(Zayn Malik Fan Fiction)Where stories live. Discover now