Capitolul 4

1.9K 140 6
                                    

Am deschis usa de la casa, iesind afara.

Am incuiat-o bine, apoi m-am intors s-o salut pe micuta Safaa si pe Trisha.

"Neata, Doamma Malik!"Am spus politicoasa, Safaa a venit langa mine, inconjurandu-ma cu bratele intr-o imbratisare.

"Neata si tie,Sarah!Stiu ca nu ne cunostem de mult,dar pari o persoana pe placul copiilor,iar eu si fetele mele trebuie sa plecam weekend-ul acesta ,ai vrea tu sa stai cu Safaa?"O simpatizez mult pe micuta,asa c-am acceptat si mi-am continuat drumul.

Am deschis increzatoare usa de la cafenea, dar am dat nas in nas cu doi barbati imbracati in negru.Erau acelasi persoane care m-au urmarit pe vas.Am fugit catre toaleta, rugandu-ma Cerului sa nu ma fi vazut.

Era speriata.Inima imi batea cu putere, iar , uneori, chiar simtind cu explodeaza de frica.Tremuram, asteptand sa plece din local, dar nu se lasau prea usor.Sunt sigura ca tata I-a trimis aici cu scopul de a ma gasi, dar nu ma las eu asa usor . Dupa ce au intrebat mai multe persoane de mine, au abandonat cautarea si au parasit cladirea.

Am rasuflat usurata si m-am indreptat catre manager-ul cafenelei.

"Am vazut un anunt cu angajari!"Am spus timid.Mereu am fost asa,habar n-am de ce ma emotionez si rosesc atunci cand vorbesc cu oamneii.

"Desigur, daca esti interesata, Ia o uniforma si treci la munca , vreau sa vad cum te descurci"A spus , de acum , actualul meu sef.Mi-am pus uniforma si mi-am inceput slujba.

Am ajuns acasa extenuata, dar fericita ca am obtinut slujba! Poate acest inceput nu este atat de rau pe cat ma asteptam.

M-am ridicat din pat, cand mi-am adus aminte ca trebuie sa fiu dadaca lui Safaa in seara asta.

Am inchis usa casei mele, apoi am traversat strada pana la casa familiei Malik.Am sunat la usa, iar Trisha mi-a dsechis-o.Era imbracat intr-o rochie neagra de catifea, arata superb!

"Wow! Aratati fantastic!"Am complimentat-o eu, iar mi-a zambit , dandu-mi numarul ei de telefon si toate "instructiuniile" casei.

Waliyha si Trisha au plecat , asa ca am urcat scariile pana la Safaa in camera.Se juca linistita cu papusiile, dar era foarte plictisita.

"Am si eu o surioara , ei ii place sa-mi impleteasca parul!"Am zambit, iar ea s-a ridicat de pe jos, abandonadu-si jocul , iar eu m-am asezat pe patul ei, lasand-o sa se joace cu parul meu.

Am tresarit cand am auzit usa de jos trantindu-se.Am rugat-o pe Safaa sa stea linistita in camera ei, iar eu am apuca feonul si am pornit catre living-ul de jos.

Daca m-au gasit? Daca ii vor face rau lui Safaa?

Ganduri negre imi dansau prin minte, dar le-am oprit cand mi-am scuturat capul , impunandu-mi sa fiu curajoasa.

Paseam incet si silentios catre locul de unde se auzeau diferite sunete.

Deodata o silueta mi-am aparut in fata si am inchis ochii, atacand-o cu "arma" mea.

Un fior mi-a traversat sirea spinarii , atunci cand mi-am dat seama ca a acaparat lovitura.

"Sarah, te simti bine?"O voce masculina m-a intrebat, iar eu am deschis ochii.

Era Zayn.

Un nou capitol pentru voi +trailer-ul cartii  http://youtu.be/8Yyoprlck2w

Dark Angel(Zayn Malik Fan Fiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum