-Bilgi-

3.2K 96 82
                                    

En garip internet siteleri ;

1-enricks.angelfire:

Aslında varolmayan bir hastalık üzerine bilgiler veren bu sitede, uzun süre dolaşmanız halinde rahatsız edici ve her bünyenin görmek istemeyeceği içeriklerle karşılaşabilirsiniz.

2-whiteenamel:

Bir oyun benzeri bu sitede bir akıl hastanesinde yapılacak geziyi konu alıyor. Gerçek fotoğraflar ve sesler kullanılan bu ürkütücü gezi yaşanmış hikayelere dayanıyor. Akıl hastanesinde gezintiye çıkıyor, doğru yerlere tıklıyor ve yaşanmış olayların içinde ürkütücü bir maceraya atılıyoruz.

3- truthism:

Reptilianlar, piramitler, insan dışı varlıklar, insan genetiği gibi kolay kolay hiçbir yerde bulamayacağınız bilgiler içeren bu siteyi henüz kimin kurduğu hakkında bir bilgi yok.

4- anomalies-unlimited:

Kimyasallar, hayaletler, psikopat katiller, sapıklar, ölüm fotoğrafları, işkence görüntüleri gibi rahatsız edici içeriklerin bulunduğu bir sitedir. 18 yaşından küçüklerin uğraması sakıncalı olabilir.

5- sentimentalcorp:

Randy prozac isimli bir kişi tarafından hazırlanmış bu siteyi açtığınızda ekranda nothing yazan bir televizyon izleyen kız ve erkek göreceksiniz. Ancak üst kısımda 5 resim yer alıyor ve bu resimlerin her biri sizi rahatsız edici ve ürpertici sayfalara yönlendiriyor. Dahası ekranın sağ alt kısmında bulunan "ultra meterial" linkine tıkladığınız zaman oldukça rahatsız edici satanist sembol ve sübliminaller içeren videolar yer almaktadır. Sitenin yaratıcısı bu videoları insanların akıl sağlığını bozmak amacıyla hazırladığını söylemiştir.

Korku Hikayeleri 2Where stories live. Discover now