Epilogue.

2.9K 292 106
                                    

Málem bych zapomněla na to, že je tenhle příběh vyprávěný z Louisova pohledu :D



Jakmile jsem ráno vstal, tak mi trvalo jenom pár vteřin, než mi došlo, že dnes je ten den D. Dnes má přijet Harry a já stále nevím jestli jsem za to rád, nebo ne. Přece jen jsem ho naposledy viděl, když jsme se pohádali a já bez rozloučení odjel. Od té doby si s ním dopisuju pouze pomocí zpráv a podle nich nepoznám jestli se změnil, nebo ne. On to sice píše, ale nemusí to tak být.

Opustil jsem ho kvůli té debilní sázce. Začal mi psát, nebo o mě mít vůbec nějaký zájem, jenom kvůli tomu, že mě chtěl zlomit. Srazit na kolena, což se mu nakonec povedlo, ale já povstal jako bájný fénix ze svého popela, když jsem opustil Británii a přestěhoval se do Californie. Tady mám možnost roztáhnout svá křídla a vzletět vzhůru. Být sám sebou, jelikož tady mě nikdo neodsuzuje za to, co jsem a jaký jsem, i když ví, že mám rád stejné pohlaví.

Vzal jsem telefon, abych napsal Harrymu a ujistil se, že vážně přijede. Měl jsem pro něj totiž malé překvapení. Harry si myslí, že pro něj na letiště dojede jenom moje matka, protože já bych měl být právě teď na posledním dnu školy, před víkendem a volným týdnem. Máma mě ve škole omluvila, že mi není moc dobře a nechala mě, abych mohl jet s ní pro Harryho.

To znamená, že jakmile kudrnáč vyjde z letištní haly, tak mu skočím kolem krku a konečně ho po té době políbím. Hrozně moc mi chyběly jeho krásné rty a chtěl jsem je znovu cítit na těch svých.

Me: Vážně přijedeš?

Harry: ano, Lou

Harry: už jsem nějakou chvíli na letišti

Harry: mám vybitý telefon, tak ti nejspíš nebudu moct psát, ale čekám na svoje letadlo a brzo budu u tebe

Louis: dobře

Me: těším se na tebe

Harry: já na tebe taky, Lou

Na mé tváři byl úsměv, když jsem odložil telefon stranou a šel se pomalu zlidštit. Harry už byl nějakou chvíli na letišti a za chvíli určitě nastoupí. Navíc má vybitou baterii, tak mi nejspíš nebude moct dát vědět, jak na tom je. 

Nervozita v mém těle stoupala. Máma věděla přesný čas Harryho přistání, takže jsem se spoléhal na ní. Skočil jsem si do sprchy, kde jsem byl docela dlouho, jelikož to bylo potřeba. Vím, že mezi námi k ničemu nedojde. Takhle brzo mu to nedovolím, ale stejně jsem se pro jistotu i oholil. Všude.

Pokud mi to Harry a máma vysvětlili dobře, tak Harry u nás bude celý tenhle týden, než mu zařídí nový byt. Poslal mi i adresu, tak jsem si to místo byl omrknout, abych zjistil, že bude bydlet jen o čtyři bloky ode mě. To znamená, že spolu budeme chodit rovnou i do školy, protože to je po cestě,

Po sprše přišlo na řadu oblečení, které se skládalo z jednoduchých černých skinny džínsů a trika, které mi Harry půjčil, když jsem u něj tehdy 'bydlel.' Nemůžu za to, že jsem si ho nechal. Je zkrátka krásně velké a pohodlné. 

Potřeboval jsem se nějak zabavit, takže v kuchyni jsem si vyfasoval nějaké jídlo a s tím jsme zalezl do postele, sledujíc nějaké filmy. Za pár hodin pro mě došla máma, že už můžeme jet. Nervozita ze mě musela bát vážně cítit. 

Nasedli jsme do auta a vyjeli směrem k letišti. Sledoval jsem telefon a doufal, že mi třeba Harry napíše, ale nejspíš už se mu mobil vybil úplně, což mě zneklidňovalo ještě víc. Máma započakala nějakou nudnou konverzaci, ale aspoň mě trochu rozptýlila. Harry měl prý přistát za pár minut a mi byli teprve v půli cesty. 

Known || Larry//Book2 ✔Where stories live. Discover now