6.KAPITOLA

2.8K 119 0
                                    

ERIC
,,Eric je naozaj taký problém nájsť jedno dievča a zbaliť ju?" skríkol po mne strýko, bol vytočený, zatínal päste od hnevu a asi som mohol byť rád, že niečo po mne nehodil. Stál som v jeho pracovni a počúval ako po mne kričí.

,,Nie je ale je to obrovská škola ako som ju tam mal nájsť?" snažil som sa logicky argumentovať ale myslím, že tento boj som už predom prehral, strýko sa posadil do kresla a pozeral sa na mňa ako na blázna.

,,Eric si mafián a ty nenájdeš jedno posraté dievča mal si sa niekoho spýtať nájsť a zbaliť." stále kričal, postavil sa a pomalým krokom išiel ku mne až stál pri mne. ,,Ale ty si sa na to vysral." odstúpil a nalial si koňak do pohára, pri ktorom som mohol byť rád, že neskončil v mojej hlave.

,,Robil som čo som vedel a áno aj som sa opýtal jednej baby kde je tá tvoja Amanda ale bohužiaľ nenašiel som ju." zvýšil som hlas aj keď som veľmi pokojný človek. Nepáčilo sa mi keď so mnou strýko takto jednal a aj keď by mal pravdu vždy sa to dá vysvetliť luďsky. Je jedno, že máme na rukách krv, nemusíme byt ešte aj bastardi.

,,Pôjdeš tam aj zajtra a nájdeš ju!" chcel som namietať ale strýko ma prebehol. ,,Eric to je rozkaz ja som tvojmu otcovi sľúbil že ťa zaobstarám do života a toto je tvoja cesta. Jedina cesta ako niečo dosiahneš." koňak vypil na ex a buchol pohárom o stôl. ,,A už vypadni nechcem ťa viac vidieť." nebolo mi to treba hovoriť dvakrát v priebehu pár sekúnd som opustil strýkovu pracovňu.

Dal som si krátku sprchu a namieril si to do strelnice pretože po tomto malom zlyhaní sa fakt potrebujem uvoľniť. Nie je moja vina, že som ju nenašiel, možno nebola ani v ten deň v škole a keď už čo to je za logiku, že dcéra veľkého šéfa, ktorá ma po ňom prebrať celý biznis len tak chodí do školy. Dokonca chodí na bytový dizajn, čo to kurva má s naším podnikaním. Je jedno kto toto vyhrá pretože nikto nebude uznávať takú pipku a o to skôr sa chopím vedenia ja. Nebude to plán A ale vždy je lepšie mať niečo v zálohe.

SARA
V aute bolo ticho, nie také to napäté ale také pokojné a uvoľnené ticho, ktoré nechce nikto prerušiť a jediný zvuk čo sa ozýval bolo rádio a aj napriek tomu som stále premýšľala nad udalosťami posledných dni.

Zmiznutie zbraní, Aronov nástupca, muž čo hľadal Amandu a moje rozhodnutie bojovať a Aronovo miesto s Ericom, ktorého som v živote nevidela a ktorý mal všetko právo prevziať všetko čo na čom Aron pracoval, mal väčšie právo než ja. Tak moc som nad tým premýšľala až som úplne prestala vnímať cestu, z myšlienok ma vytrhol až Grekov hlas.

,,Už sme tu." bezmyšlienkovito som vystúpila z auta a nad hlavou mi visel nápis STRELNICA. Pousmiala som sa pretože to fakt trafil a pochopila som, že toto myslel 'vypustiť paru' otočila som sa na Greka, ktorý mal na tvári víťazný úsmev pretože fakt vedel, že sa trafil.

Pri pokladni bola Mandy, bruneta s fakt veľkými kozami a hnedými očami. Je to milá baba len niekedy trvá dlhšie kým veci pochopí ale zbraniam rozumie. Dokonca mi zo začiatku ešte pomáhala s ovládaním a pochopením zbrane ale to bolo už naizaj dávno. Myslím, že jej to tu aj patrí ale tým som si nebola nikdy istá a nemala som ani potrebu to zisťovať.

,,Ahojte moji zlatí, no čo prišli ste si zastielať." ozvala sa hneď ako sme sa ukázali vo dverách a na tvári sa jej roztiahol úsmev.

,,Áno Mandy, prišli sme si zastrieľať." odpovedal jej Grek, Grekovi hrozne liezla na nervy párkrát sa s ňou vyspal a už sa jej neozval ale Mandy vyzerala, že jej to nevadí, myslím, že to bola jej zábavka. Spať s rôznymi mužmi a tak trošku im ničiť životy, nie moc ale rada sa objavovala na miestach len preto aby ich nahnevala.

,,Dúfam že vás nemusím poúčať o bezpečnosti a bla bla bla." hovorila nám keď sme kráčali za ňou aby sme si vybrali zbrane, niekedy ma hrozne preafektovaný hlas ako napríklad teraz.

,,Nie Mandy nemusíš." tentokrát som jej stihla odpovedať ja a netrvalo dlho a obaja sme držali zbrane v rukách.

,,Tak viete kde čo je a bavte sa." otočila sa a skôr než zašla na svoje obvyklé miesto na nás žmurkla.

ERIC
Keď som prišiel pred strelnicu bolo tu ľudoprázdno až na jedno čierne BMWčko. Pri pokladni bola dáka vymletá bruneta dala mi základne informácie, ktoré som mimochodom poznal na spamäť a išiel som do kóje. Cestou som zazrel iba jedného chlapíka a tak to tam strávil asi polhodinku a cestou domou som sa zastavil na hoďku vo fitku. Doma som si hodil sprchu a išiel pracovať.

SARA
Na strelnici sme strávili asi pol hodinku a ešte sme sa zastavili s Grekom na čínu a pobrali sme sa domov, Amanda bola u Arona v pracovni ale neriešila som to. Išla som do kuchyne kde som si z chladničky vybrala jogurt. Na ceste do izby som stretla Amandu prehodili sme pár slov. ,,Máš ísť do pracovne." týmto náš rozhovor skončil a tak som sa pobrala do pracovne zaklopala som a až po tlmenom 'ďalej' som vstúpila.

,,Chcel si niečo prebrať?" Aron iba pokýval hlavou a naznačil mi že si mam sadnúť.

,,Áno mám na srdci jednu vec."

❤❤❤
Taak som tu aj s novou častou. Dúfam že vám priebeh nepríde nudný alebo nezaujímavý. Ďakujem za každý vote/com.

OSUD-Žena v mafii ✔Where stories live. Discover now