1

7.2K 206 137
                                    

Lanet olası alarm yine çalıyordu. Yatağımdan hızla doğruldum. Acaba beni bugün ne gibi eziyetler bekliyordu. Vakit kaybetmeden üniformalarımı üzerime geçirip aşağıya indim. Babamın yanına gidip yanağına bir öpücük kondurdum. Vakit kaybetmeden çantamı alıp dışarı çıktım ve koşar adımlarla okula ilerledim. Lanet olsun yine geç kalmıştım. Ders çoktan başlamıştı. Özür dileyerek yerime geçtim. Seulgi ve gereksiz arkadaşları dalga geçmeye başlamıştı. Umursamadan kafamı sıraya kapattım ve uyumaya başladım. Teneffüs zili çalmıştı ve Seulgi elinde kahveyle beraber yanıma yaklaşmaya başlamıştı. İçimden dua ediyordum lütfen o lanet olası kahve şekerli olmasın. Çünkü şekerlisi daha zor çıkıyo.

-Nasılsın bayan sürtük?

-Senden başka sürtük göremiyorum

Lan yürek mi yedim ben

-Sen çok olmaya başladın

Kahveyi alıp başımdan aşağıya geçirdi. Buna alışığım sonuçta her gün aynısını yapıyordu. Sinirle eşyalarımı alıp okuldan dışarı çıktım. Artık katlanamıyorum. O lanet olası sürtük Seulgi ve gereksiz arkadaşları Irene ve Yeri beni çıldırtıyorlardı. Ama benim bir suçum yoktu herşey bir kazaydı.

3 ay önce~~~

-Hadi Dahyun çabuk ol

-Ya Jimin orda değilse? Boşuna acele etme.

-Ya ordaysa ve kızlar başına üşüşmüşse seni yolarım Dahyuniee

Mingi sıraya gömülmüş olan arkadaşını zorla kütüphaneye doğru sürüklüyor bir yandan da söyleniyordu. Kütüphaneden içeri koşarak girdiler. Herkes birden onlara odaklanmıştı. Onların gözleri ise Jimin ve Taehyung' u arıyordu. Onları gördüklerinde yüzlerini astılar. Seulgi ve Irene Jimin ve Taehyung'a cilve yapıyordu. Ama onların umrunda bile değildi. Hemen onların yanındaki kitaplığın yanına gittiler ve birkaç kaynak kitap aramaya başladılar. Mingi gözüne en üst raftaki kitabı kestirmişti. Vakit kaybetmeden merdivene çıkmaya başladı. O sırada jimin hemen onun altına geçmiş eteğinin altına bakıyordu kıpkırmızı olmuştu ve eliyle eteğini kaptmaya çalışıyordu. Daha sonra dengesini kaybetti ve düştü. Korkudan sıktığı gözlerini açtığında Jimin'in onu tuttuğunu fark etmişti. Jimin sırıtarak Mingi'nin kulağına fısıldadı;

-Çamaşırın çok seksiymiş bebeğim.

Bunu duyan Mingi kıpkırmızı olmuş ve kendini dışarı atmıştı. Arkasından gelen ayak seslerini farketti Dahyun diye düşünmüştü ama arkasını döndüğünde o kişinin Seulgi olduğunu farketmişti. Seulgi hızla Mingi'ye yaklaştı ve ellerini saçlarına doladı.

-Senin hayatını cehenneme çevireceğim sürtük. Yaşadığın her güne lanet edeceksin

İlk bölüm. Hatalarımız olabilir bu yüzden yorum yaparak hatalarımızı belirtirseniz çok mutlu oluruz. Seviliyorsunuz...

Bu kitap _park_jimin_bts___ tavşanımız için yazılmıştır ❤❤❤

ÜVEY ABİM // PARK JİMİNWhere stories live. Discover now