8

2.3K 110 25
                                    

Lanet olası okul bitmişti ama Kook hala geri gelmemişti. Çantaları alıp hemen sınıftan çıktım ve onu aramaya başladım. Koridorun sonundaki bağrışma seslerini duyunca hemen kapıya koştum.

- Kook aç şu lanet kapıyı

Kook kapıyı açar açmaz gördüğüm manzara beni şok etmişti. Jimin ağzı burnu kanlar içinde yerdeydi.

- Ji Jimin

Hemen yanına çöktüm ve elimi  kanlar içinde kalmış dudağında gezdirdim

- İ iyi misin ?

Hizla elimi yüzünden çekti ve bileğimi sıkarak konuşmaya başladı

+ Az önce sana zorla mı sahip oldum lan

- Olmadın mı ?

+ Annem haklıydı senin gibi bir sürtük yüzünden...

- Sü sü sürtük mü ?

Göz yaşlarıma hakim olamadım ve ağlamaya başladım. Jimin ise yerden kalktı ve kapıya yöneldi. Dayanamadım ve onu kolundan çekiştirerek revire götürdüm. İçeri girmek istemedi ama zorla çekiştirerek yatağın üzerine oturttum. Hemen ilk yardım dolabından gerekli olan mazemeleri alıp yanına gittim. Önce yüzündeki yaraları temizlemeye başladım. Canını yakmamaya çalışıyordum. Dudağına geldiğim an duraksadım ve seslice yutkundum. Elimdeki pamuğu yavaşça dudağına götürdüğüm an yüzünü buruşturdu, belli ki canı yanıyordu. Daha fazla canını yakmamak için bıraktım ve yara bandını alıp patlamış olan kaşına yapıştırdım. Daha sonra geri çekildim ve birşey demeden arkamı döndüm ve kapıya yöneldim. Fakat Jimin beni kolumdan çekerek kucağına aldı.

+ Ne yapmaya çalışıyorsun Mingi ?

- B b be ben nasıl anlamadım?

Kekelemiştim. İçimden kendime söverken çenemden tutup daha da yakınlaştı.

+ Sen benimle oyun mu oynuyorsun ?

- Kim kiminle oyun oynuyo lan. Bekaretimi alıp siktirdin gittin. Beni seviyosun sandım be. Annem öldüğü günden beri ilk defa biri beni mutlu etti. Sapık gibi 2 yıl boyunca peşinde gezdim. Hergün siktiğin orospulardan dayak yedim. Sen sense yüzüme bile bakmadın. Şimdi söyle bana kim kiminle oyunuyor.

Kucağından kalkmak için çabaladım ama sıkıca sarılmıştı. Ben deliler gibi ağlıyordum o ise buz kesmişti sanki tepki vermiyordu. Kafasını kapıya doğru çevirdi tepkisiz bir sekilde bakıyordu. Baktığı yöne doğru kafamı çevirdiğimde sulu gözlerle bize bakan bir Jungkook beklemiyordum.
.
.
.

Yeni bölüm atmaya çalışıyorum ama internet paketim bitmek üzere yb geç gelirse kızmayın( Eğer yb istiyosaniz bana paket yaptirin amk o kadar kisisiniz herkez 1 lira verse dhshusywhejsksnshdhsgshshhshdhshehehdhdhsh tmm sustum hdhshshshshshshshsy) 💞💞💞

ÜVEY ABİM // PARK JİMİNKde žijí příběhy. Začni objevovat