ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

599 63 66
                                    

Κριός:
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. 
Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει. 
Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Ταύρος:
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη. 
Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή. 
Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Διδυμός
Ο Δίδυμος είναι ένας  έξυπνος άνθρωπος, συλλέκτης γνώσεων  και εμπειριών που θέλει να ξέρει όλους τους κανόνες, αλλά να μην τους ακολουθεί πάντα. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και κοινωνικός απεχθάνεται τη μοναξιά και επιδιώκει να περιβάλλεται από κόσμο. Τον χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία, η προσαρμοστηκοτητα αλλά και η αστάθεια σε απόψεις και θέσεις, που τον καθιστά αναξιόπιστο και… το κακό παιδί του ζωδιακού. Είναι ευχάριστος, συμπαθητικός, ομιλητικός με αξιοθαύμαστη επιχειρηματολογία. Συνήθως μικροδείχνει και έχει ζωηρό βλέμμα. Συμβαδίζει εύκολα με όλες τις ηλικίες, επιλέγει όμως να βρίσκεται πάντα με άτομα νεότερα από εκείνον! Ένα περίεργο άτομο που θέλει να μαθαίνει τα πάντα αλλά και να τα μεταδίδει στους άλλους, περισσότερο για να τον θαυμάσουν. Αν τον αμφισβητήσει κάποιος, επιμένει στις απόψεις τους και ακόμα κι αν αποδειχθούν λάθος, εκείνος θα βρει τρόπο να τις παρουσιάσει ως σωστές. Πρόκειται για την χαρά της ζωής και την ψυχή της παρέας και όλοι θα θέλαμε ένα φίλο Δίδυμο να μας γεμίζει αισιοδοξία. Δίπλα σε έναν Δίδυμο, δεν θα βαρεθείς ποτέ την κουβέντα, αφού πάντα έχει κάτι νέο να σου πει, ενώ οι γνώσεις του σε κάνουν να μαθαίνεις στο πλάι του νέα πράγματα!  Αυτό το χαρούμενο,  σπιρτόζικο πλάσμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσεις, τουλάχιστον ένα από τα πολλά του πρόσωπα…

Καρκίνος:
Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Ο Καρκίνος από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Ο ανώριμος Καρκίνος θα χρειαστεί τη συνεχή υποστήριξη των άλλων, όμως εκείνος που έχει εξελιχθεί ως προσωπικότητα κι έχει ωριμάσει συναισθηματικά, θα κινηθεί με επιτυχία ως ανεξάρτητος άνθρωπος. Θέλει την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.

ΖΩΔΙΑ Where stories live. Discover now