ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

439 57 55
                                    

Οι καλύτεροι φίλοι των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός λειτουργεί στη φιλία όπως και στον έρωτα
…δηλαδή «ερωτεύεται» κεραυνοβόλα τον άλλον. Λειτουργεί συχνά απερίσκεπτα και όσο εύκολα μπορεί να γίνει φίλος με κάποιον άλλο τόσο εύκολα μπορεί να διαλύσει μία φιλία… εν ριπή οφθαλμού, χάνοντας έτσι και σημαντικούς ανθρώπους! Παρ’ όλα αυτά, ένας Κριός είναι ένας ειλικρινής φίλος στον οποίο μπορείς να βασιστείς και θα φερθεί πολύ υποστηρικτικά σε δύσκολες στιγμές.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Λέων και Τοξότης.

Τα πάει καλά μαζί τους: Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Καρκίνος

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο δεν είναι δύσκολο να κάνει καινούριες φιλίες αφού έχει σύμμαχο την Αφροδίτη που τον κυβερνά, αν και δεν θα ανοιχτεί αμέσως και θα χρειαστεί να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο άλλος αξίζει τη φιλία του. Ωστόσο, όταν το κάνει, θα βγάλει από μέσα του πλούσια συναισθήματα και θα μείνει σταθερός στη σχέση του με τον άλλον. Όταν καταφέρνει να βγάλει από μέσα του όλα όσα αισθάνεται, ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τις φιλίες του.

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Παρθένος και Αιγόκερως

Τα πάει καλά μαζί τους: Καρκίνος και Ιχθύς

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Λέων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος ζει και αναπνέει μέσα από τις φιλίες του! Η επικοινωνία με τους άλλους είναι το άλφα και το ωμέγα γι’ αυτόν, αν και συχνά αυτές οι φιλίες δεν έχουν και τόσο ισχυρά θεμέλια αλλά βασίζονται σε πιο επιφανειακά κριτήρια. Όσοι έχετε φίλο έναν Δίδυμο, είστε πολύ τυχεροί, καθώς έχετε τη δυνατότητα να έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο στη ζωή σας από τον οποίο μπορείτε να εμπνευστείτε και να σας μεταδώσει τη ζωντάνια του!

Οι Καλύτεροι φίλοι του: Ζυγός και Υδροχόος

Τα πάει καλά μαζί τους: Κριοί και Λέοντες

Εισπράττει μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη: Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος γίνεται ένας πολύ τρυφερός, συναισθηματικός και περιποιητικός φίλος! Μπορεί να πάρει τον άλλον από το χέρι και να τον καθοδηγήσει και να παίξει έτσι το ρόλο μίας μητρικής φιγούρας στη ζωή του. Το σπίτι του θα είναι πάντα ανοιχτό και μία φιλόξενη αγκαλιά για σας και αυτή η θερμή συμπεριφορά του επεκτείνεται και σε όλες τις σχέσεις του, όχι μόνο τις φιλίες του.

ΖΩΔΙΑ Where stories live. Discover now