14. It's a good day

2.2K 83 6
                                    

2016. Augusztus 27.

A kezemben egy tini magazinnal sétálok le a hatalmas előtérbe, hogy fogadhassam a mai vendégemet. Az előtér tágas tele van kényelmesebbnél kényelmesebb fehér kanapékkal egymás mellett. A kórház utca felé eső része hatalmas tiszta üvegekből áll, amitől így az egész előtér napsütésben úszik.

- Szia!- Mosolygom fel a szőke fiúra, aki egy hatalmas öleléssel viszonozta.

- Nagyon szép vagy ma!- Állapítja meg, bár tudom hogy csak kedvességből mondja.

- Te meg helyes mint mindig!- Karolok belé miközben vissza sétálunk a szobámba.

- Ha nem lennél a legjobb barátom csaja, akkor azt hinném, hogy most flörtölsz velem!- Kacsint rám s kék szemei játékosan csillognak.

- Ideje lenne neked is beszerezned egy barátnőt!- Bökdösöm meg játékosan az oldalát.

- Hisz ismersz én vagyok az örök szingli!- Öblös nevetése az egész szobát betölti, s én is vele eggyütt nevetek.

- Hogy vagy mostanság?- Mér végig tetőtől talpig, majd arcára egy pillanatra az eggyüttérzés és sajnálat ül ki, de amilyen gyorsan jött olyan gyorsan távozott is arcáról.

- Igazából jól vagyok!- Mosolygom rá egy fogvillantó mosollyal. Figyelem, ahogy leül az ágyam szélére, majd nyugtatóan simogatni kezdte a felkarom. Nem volt rá szükségem, mégis nyugtatólag hatott rám.

- Örülök, hogy újra velünk vagy!- Mosolyog még mindig.

- Én is, nagyon hiányoztatok!- Ülök fel az ágyban, majd egy kardigánt veszek magamra.

- Nekem lassam el kell mennem kezelésre!- Pillantok a telefonom kijelzőjén lévő órára.

- Veled mehetek?- Pillant rám félénken. Ezt szeretem a legjonban Niall-ban, mindig humoros ugyanakkor kissé félénk. Ő az egyik legszerethetőbb ember a világon, mindig eléri, hogy nevessek még akkor is ha egy olyan viccet is mesél el aminek a végét elfelejti, vagy előbb lelövi a poént. Elég meghallani a nevetését máris jobb kedvem támad, és ezzel naggon sok más ember is így van.

- Ha nem ájulsz el mellettem akkor gyere nyugodtan.- Kikászálódom az ágyból, bele bújok a kényelmes mamuszomba, majd Niall-be karolva elhagytam a szobát. Leérve a kezelőbe Margarett már ott várt rám egy kedves mosollyal az arcán kezében pedig egy piros folyadékkal teli infúziós zacskóval.

- Sziasztok fiatalok!- Mosolyog ránk kedvesen miközben a mellkasomba köti az infúziót. Niall helyet foglal a mellettem lévő széken, ahol eddig mindig Harry ült, majd gyengéden megszorítja kezem biztatás képp. Lehunyom szemeim, s közben próbálok nem a mellkasomban lévő fájdalomra gondolni. Arra gondolok, hogy újra Angliában vagyok Harry-vel, aki mostanában elég elfoglalt a filmjével, de így legalább minden nap láthatnám őt, s nem kéne napokat vagy heteket nélküle töltenem. Tudom jól, hogy kevés szabad napja van a forgatások között, ő mégis mindig veszi a fáradságot és több órát képes csak azért repülni, hogy 1-2 napra velem lehessen.

-Nahát Charlotte, hol hagytad bongyorkát?- Elijha hangja ránt vissza a valóságba.

-Ő most Angliában van.- Frordítom lassan felé a fejem.

- Na, és ki az új barátod?- Int fejével Niall felé, aki szemeit le sem veszi a piros folyadékról, ami lassan csörgedezik bele testembe.

- Ő Niall Harry banda társa, és az egyik legjobb barátom!- Gyengéden megszorítom kezét, mire veszi az adást, majd int egyet Elijha felé.

- Elijha vagyok.- Biccent fejével. Bekell látnom, hogy nem is olyan idegesítő mint azt elsőre gondoltam. Nagyon kedves humoros fiú, aki remek önkritikával és szarkazmussal rendelkezik. Nem gondoltam volna, hogy megkedvelem, de miután volt pár alkalom amikor egyedül voltam itt kénytelen voltam beszélgetni vele, és nem volt annyira vészes.

- Mennyi időbe szokott ez tartani?- Suttogta fülembe, s nyugtalanul kezdett el fészkelődni a székében.

- Még úgy kb. fél óra.- Mosolygom rá, ő pedig fájdalmasan sóhajtott egyet. Elkell ismerni nem a legjobb időtöltés, és az ember halálra unja magát, de látni Niall kínszenvedését  megmosolyogtatott.

- Charlotte, van itt valami kaja?- Nyög fel Niall újabb 10 perc múlva.

- Ha kész vagyunk elmehetünk a büfébe!- Pillantottam rá, miközben egy hatalmas mosoly terült szét az arcomon. Hirtelen a zsebemben rezegni kezdett a telefonom.

Harry❤- Héj, bébi hogy vagy?

Elolvasva Harry üzenetét melegség járta át testem, s egy idióta mosoly terült szét arcomon.

Én- Szia, jól vagyok épp kezelésen vagyok.

Harry❤- Bárcsak ott lehetnék veled!

Én- Igen, az jó lenne, de itt van most Niall, úgyhogy nem unatkozom annyira.

Az üzenet mellé csatoltam egy képet Niall-ről, aki már épp készül ülve elaludni.

Harry❤- Nem látszik valami nagy társaságnak.

Én- Cak éhes.

Harry❤- Bébi nekem most vissza kell mennem forgatni, nagyon szeretlek, és majd beszélünk, ha végeztem, ja és  add át üdvözletem Niall-nak és adj neki enni!

Én- Rendben, nyugi elviszem a büfébe. Hiányzol és én is szeretlek nagyon!! ❤

- Harry üdvözöl!- Pillantottam szőke barátomra.

- Charlotte én tényleg éhezem!- Suttogja fülembe miközben Margarett leszedi rólam az infúziót. Megköszöntem a nővérkének elköszöntem Elijha-tól, majd karonragadtam Niall, s elhúztam őt a büféhez.

- Te kérsz valamit?- Pillant rám a kasszánál állva.

- Nem köszi!- Mosolyogtam rá. Niall kért magának két szendvicset egy sütit és egy üdítő társaságában távozott. Felsétáltunk a szobámba, ahol eldöntöttük megnézünk egy filmet, és csak lustulunk. Soha nem voltam az a fajta, aki csak úgy lustul egész nap, de mostanában ez teszi ki a napjaim nagy részét, így Niall kapva kap az alkalmon és csatlakozik hozzám.

Breathe ( Harry Styles f.f) BefejezettWhere stories live. Discover now