7. Bölüm Yıllar Önce

2K 151 20
                                    

                  ~Yıllar önce~

Sonunda aileni ikna etmiş ve Kore'ye gelmiştin en yakın arkadaşınla. Arkadaşın zaten koreliydi Park Sojin. Eviniz hazır sizi bekliyordu. Bu Lisedeki som senendi üniversite'yi de burada okuyacaktın belki işini bile burada yapacaktın.

Sınıfa girince hoca kendini tanımanı istedi.

"Merhaba ben jessica. Amerikada doğdum. Aslen Türküm.  İyi anlaşalım lütfen. "

Arkadaşın sojin'in yanına geçip oturdun. Ders bittikten sonra yanınıza iki kişi geldi. Birisi sana elini uzattı.

"Merhaba Jessica. Ben yixing ama sen Lay diyebilirsin." Uzattığı eli sıktın o kadar tatlıydı ki. Yanağında kocaman bir gamzesi vardı. Bir an oraya dokunmak istesende sonra vaz geçtin.

Günler aylar birbirini kovalarken Lay'e iyice aşık olmuştun. Aranızda çok iyidi hatta aynı binada oturuyordunuz. Lay'in ailesi çok zengindi bunu kendisi söylemişti sana ama ailesiyle kalmak dahi istemiyordu. Babası olacak o adam oğluna kötü davranıyordu. Geçen gün babası gelmiş bağırıp çağırmıştı. Hattâ oğlu'nun hasta olduğunu bile bile dövmüştü. Babası gidince hemen alt kata inmiştin.

Kanamasını zor durdurmuştun. Lay ne kadar sana git desede sen gitmemiş onun yanında kalmıştın.

                  ☆★☆★☆★

Okul çıkışında sojin'in işi çıkmıştı sende eve tek gidecektin. Yolda yürürken kolundan tutulmasıyla çığlık atman bir oldu.

"Şşş sakin ol benim" kulağına dolan tanıdık sesle arkana döndün.

"Sana bir şey söylemem lazım. Şu parkta konuşalım mı? "

"Olur." Okulunuza yakın olan parka doğru yürüdünüz.

"Şuraya oturalım" diyip bankı gösterdi.

"Sorun nedir" diye sordun. Lay derin bir nefes aldı.

"Jessica. Seni ilk gördüğüm günden beri hoşlanıyorum. Seninde bana karşı boş olduğunu sanmıyorum. Sevgilim olur musun?"

Duyduğun şey karşısında heycanlanmıştın. Bunun hayalini uzun zamandır kuruyordun.

"Evet" dedin heyecanla. Lay baktı suratına.

"Ne?"

"Senin sevgilin olurum" dedin Lay sana dönerek sımsıkı sarıldı. Sende ellerini boynuna doladın. Lay biraz uzaklaşıp yanağını öptü yüzünde tebessüm ettin.

                 ♡♡♡♡♡

Bugün ilk defa Lay ile gezmeye çıkacaktınız. Sabah erkenden hazırlandın. Nisan ayında oldugunuz için hava güzeldi. Üzerine çiçek desenli etek ve üstünde Istanbul baskılı tişört giydin.

Evden çıkıtığında Lay karşındaydı. Gülümsedin, gülümsedi. Yanına gidip elini tuttun. Beraber sinemaya gittiniz korku filmlerini çok severdin o yüzden korku filmine girdiniz.

Filmde hayaletler ,canavarlar çıkarken hiç tepki vermiyordun hatta bazen kahkaha atıyordun. Yanındaki Lay'e baktığında korktuğunu belli etmemek için elinden geleni yapıyordu. Elini tuttun. Gözleriniz birbirinize değdi. Lay'in bakışları dudaklarına değince sende onun dudaklarına baktın.

Lay sana yaklaştı sende gözlerini kapattın ve dudaklarının üstündeki dudaklarla heycana kapıldın ve ona karşılık verdin. Ilk öpücüğünü sevdiğin adam almıştı.

Yeniden (Lay OC)    Where stories live. Discover now