11. Bölüm

2.1K 165 26
                                    

~Lay~

Onu kaybetmiştim. Jessica'yı korumak istedim sadece ben. Onun ölmesine dayanamazdım ki.

Çok geçmeden yurt dışına çıkmıştı Jess. Kim bilir ne haldedir benim yüzümden ağlamışmıdır? O ağlamasın güzel gözlerinden yaş akmasın. Kıyamam ki ona. Jessica'yı ilk gördüğüm gün 'bu kız benin olmalı' demiştin. Öylede oldu. O benim oldu her şeyiyle ama onu korumak için ondan vazgeçtim.

Babam beni tehdit etmişti. Jessica'ya olan zaafimi biliyordu. Jessica'yı ne kadar sevdiğimi aşık olduğumu. Şirketin diğer ortağının kızı Nana ile evlendirmek istediler beni.
Tabiki ilk başta karşı çıktım ama Nana olacak o kız beni tehdit etti. Ilk başta yalan söylüyor yapamaz diyordum ama
Jessica' nın peşine adam taktığını öğrendim. Eğer evlenmeyi kabul etmezsem onu öldürecekti. Son kez Jessica'yı görmek istediğimi söyledim o da mecbur kabul etti.

Son kez baktım sevdiğim kadının yüzüne, son kez duydum sesini.

1 ay sonra Nana ile evlendik. Ona elimi dahi sürmedim. Aynı yatakta bile yatmadım. Bir kaç ay sonra babam Nana ve beni zorla tatile yolladı. Tatilim zehir gibi geçmişti. Kim sevmediği kızla tatile gitmek isterki. 1 haftalık tatili 3 güne düşürmüştüm.

Arabayla geri dönerken Nana saçma sapan şeyler konuşuyordu.

"Kes sesini artık! " beni dinlemeyip devam etti.

"Sus!" diye tısladım.

"Yeter be! Aklın fikrin Jessica'da. Ama o yok ben varım senin karın benim!"

"Sizin yüzünüzden ayrıldım lan. Sizin yüzünüzden"

"Seni sevseydi bırakmazdı aptal" ve güm kaza yapmıştık. O kazada Nana ölmüştü ben ise sakat kalmıştım.

Benim yüzümden ölmüştü. Ben katil olmuştum.

Yürümek için bir umudum yoktu. Aslında şansım var ama kendim istemiyorum. Katildim. Sevdiğim kadın yanımda yoktu.

Onsuz geçen 3 yıl. Deli gibi onun resimlerini çiziyordum. Çizdiğim resimleri yatağımın arkasındaki duvara asıyordum. Yıllarca onun resimlerine bakarak geçirdim günlerimi. Bizim olan güzel fotoğraflara baktım. Bende kalan bluzunu kokladım ama onunda kokusu geçmişti.

Şimdi o burada yanımda. Zayıflamıştı. Saçlarını kesmışti. Yıllar ona yaramamıştı çökmüştü resmen. Birde oğlu vardı. Ben yıllarca ona ihanet etmezken onu unutamazken o beni unutmuş başka bir adamdan çocuk yapmıştı.

Çok geçmeden taehyun'un benim oğlum olduğunu öğrendim. Benim oğlum, bizim oğlumuz. Tekrar yürümek için umudum var artık.

Yeniden (Lay OC)    Where stories live. Discover now