GİZLİ-4-

201 10 0
                                    

Kumsal'dan

Beni yine üzmüştü; bugün ona aşık olduğumun 4. yılıydı. Benle dalga geçmişti, yıllar önce beni sevmiş gibi davranıp benim en kötü olduğum zaman rezil etmişti beni ama ben onu sevmeyi bir an olsun bile bırakmadım. O gün bana şizofreni teşhisi koymuşlardı ve oda tam üstüne.. herneyse gerek yok eskiyi hatırlamaya yenisi varken.

Bana asıl koyan ondan sonrasıydı; beni rezil ettikten sonra çok fazla kriz geçirmiş ve hastaneye kapatılmıştım. Neredeyde bir yılım o hastanede işkence görerek geçmişti ve ailem beni bir kere bile ziyarete gelmedi onların utanç kaynaklarıydım. Eve geldiğim de ise suratıma bile bakmadılar.

Yıllar geçti ama ben iyileşemedim ve dayanacak gücüm de kalmadı benden bu kadar.

Gözlerimi açıp yattığım yerden doğruldum ve banyoya doğru yol aldım. Aynaya baktığımda nefes alan bir ölüden başka birşey görmüyordum.

Yapmalıyım bu benim kurtuluşum olacak, atlatmış gibi davranmanın bir faydası yok elinde sonunda her insan ölümü tadar zaten biraz erken olsa ne olur ki? Ama işimi garantiye almalıyım. 4 minik aşamadan sonra sonsuza kadar kurtuluş.

Banyodan çıkıp çalışma masamın üstünde ki uyku ilacını aldım ve kutuda ne varsa mideme indirdim.

'Aşama bir: tamam'

Odamdan çıkıp apartmana açılan kapıyı kilitledim sonra odama geçip o kapıyıda kilitledim. Camdan son bir defa dışarıya baktım: bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor. Camı kapatıp parmaklıkları kilitledim.

'Aşama iki: tamam'

Elime kağıt ve kalem alıp son sözümü yazdım: ölmek için güzel bir gün.

'Aşama üç: tamam'

Son olarak banyoya doğru ilerledim. Isınması için suyu açtım malum ne kadar çabuk o kadar iyi. Aynanın altındaki minik kutuyu açıp façayı çıkardım ve bacaklarımdan başlayarak vücudumun heryerine derin kesikler attım.

Kesik işlemi bitince suyu kontrol ettim. Neredeyse kaynar su gibi, güzel. Tıkıcıyı da kullanıp küvetin su ile dolmasına izin verdim tabi bende içine oturdum ve o güzel uykunun kollarına kendimi bıraktım.

'Aşama dört: tamam'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sevgilim;
   Bugün tam tamına dört gün oldu, dört koca gün, sensiz geçen dört gün. Özür dilerim keşke seni kurtarabilseydim. Şuan mezarının başındayım; üşüyor musun? Rahat mısın? Seni çok özlüyorum. Uyuyamıyorum, sen olmadan rahat rahat uyuyamıyorum.
Olmuyor sevgilim, sensiz olmuyor. Ben yapamıyorum hayat umrumda bile değil sadece seni istiyorum. Beni affedebilecek misin? Orada korkuyor musun? Korkma sevgilim birazdan yanında olacağım. Sensiz bu kadar dayanabildim. Bu dünyada sen yoksan bende yokum. Seninle olmak için geliyorum sevgilim. Hem ölmek için güzel bir gün.

                                             Deniz

KISA HİKAYELERUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum