Ruh

368 12 4
                                    

Okulumda bana takık bir kız vardı adı Sue benim için psikopatın önünde gideniydi. Hakkımda herşeyi biliyordu e tabi bende ondan çok korkuyordum ama hiç belli etmiyordum ve hep uzak davranırdım.

Heryerde karşıma çıkardı. Bu onu daha da korkunç yapıyordu. Bense başka birine aşıktım. Bir gün onun bu tavırları canıma tak etmişti ve bende sert bir şekilde başka birini sevdiğimi ve onu asla sevmeyeceğimi hatta ondan nefret ettiğimi söyledim.

O ise sadece gülümseyip şunları söyledi: birgün gelecek ve söylediklerine çok pişman olacaksın. Hatta benden özür dilemek isteyeceksin ama çok geç olacak kısa sürecek olan mutluluğunda kendine iyi bak ve son birşey daha beni asla unutma.

Bu dediklerini ilk başta anlamamıştım. Zaten o günden sonra Sue bir daha okula gelmedi karşıma da çıkmadı.

Birkaç gün sonra sevdiğim kız ile çıkmaya başladım. Çok mutluydum ilişkimiz ilk iki hafta boyunca gayet güzel gidiyordu taki onu görünceye kadar.

Resmen çökmüştü; gözaltları mosmordu ve ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuştu. Elindeki silahı görmem uzun sürmüştü.

Fark ettiğimde ise bana gülmüştü. Korkmana gerek yok Brad
Cümlesinin ardından korkudan titremeye başlamıştım.

Titrediğimi görünce hemen gülmesini kesip üzgünce ilk bana sonra silaha ve tekrardan bana bakmıştı.

Üzgünüm seni yine korkutmak istememiştim. Sadece senin sevgini istemiştim. Neden sevmedin beni Brad? Neyse şimdilik seni rahat bırakacağım. Silahı başına doğrulttuğu an ona doğru birkaç adım atmıştım ki eliyle bana durmamı işaret etti.

Merak etme ruhum hep yanında olacak ve seni koruyacağım Dedi ve tetiğe bastı.

Kendimi hiç bu kadar üzgün hissetmemiştim. Hatta dediği gibi çok pişmandım ondan özür dilemek istiyordum ama çok geçti.

Sonra sevdiğim kıza birşeyler olmaya başlamıştı. Git gide benden uzaklaşmaya bana kötü davranmaya dahası öldürmeye çalışmıştı. Tabiki de ondan ayrıldım ne de olsa bende soğumuştum.

Sue öldükten sonra bana günlüğünü verdiler. İşte o an bütün gerçekleri öğrenmiştim. Aslında sevdiğim kız bir deli ve benden nefret ediyor sadece ona inat olsun diye yapmıştı. Sonra onun bana olan aşkını gerçekten anlamıştım. Beni korumak için hep karşıma çıkıyordu.

O öldükten sonra başıma bir yığın kötü olay gelmişti ve bunların hepsinden mucizevi bir şekilde kurtulmuştum.

Evet Sue haklıydı. Ruhu hep benimle ve koruyor onu hissedebiliyorum. Çok Üzgünüm dediklerim için ve biliyorum çok geç ama iyi ki varsın. Seni asla unutmayacağım.


KISA HİKAYELERWhere stories live. Discover now