1~Min historia~

9 0 0
                                    

Hej! Mitt namn är Lee eunbi, men mina kompisar brukar kalla mig för Tequila. Jag är 15 år och bor i fina Busan i Sydkorea. Föräldrar har jag aldrig hört talas om vad är det ens, som du säkert förstår så dog mina föräldrar vid en väldigt ung ålder. När mina föräldrar dog så flyttade jag hem hos min kompis, och där bor jag än idag, man kan säga att han inte riktigt hade en så bra uppväxt heller. Idag är det jag, han och två till som brukar hänga med varandra, om jag ska vara ärlig så är vi det gänget som håller på med alla dumma saker, vi har tatueringar, piercing och skolkar väldigt ofta. Jag är den som oftast är duktig av oss så tillexempel så dricker jag inte och jag rånar inte, men jag gör massa andra dåliga saker.

 Jag är den som oftast är duktig av oss så tillexempel så dricker jag inte och jag rånar inte, men jag gör massa andra dåliga saker

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.


Det här den enda bilden jag har på dem. Den till vänster är Bobby han är typ som min bror sen är det Mino han är min pojkvän och Kim Jisung min allra bästa vän. Vi håller alltid ihop vad som än skulle hända, tillexempel blev jag utslängd från skolan en gång, då följde allihopa med mig istället för att vara kvar i skolan. Men det kan jag ju förstå liksom, vem orkar med skolan.
Jag fick min första tatuering hos Jisung för ungefär två år sedan, nu så har jag rätt så många.

  Jag fick min första tatuering hos Jisung för ungefär två år sedan, nu så har jag rätt så många

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Det här är jag nu, rätt så nerbruten. Det är ingen som vågar komma fram och bråka med mig, inte ens de värsta killarna från Daegu vill som jag är med i det värsta gänget.
Jag lärde mig slåss när jag var tio år av Bobbys äldre kompisar, de var ungefär 5 år äldre än då, nu är de 20 år och antingen har ett jobb eller bara festar. Jag slutade träffa de för ungefär 2 år sedan då de blev förflyttade till festens stad Seoul, jag fattar inte egentligen varför men jag ansatt att de trodde vi lärde allt som vi gör idag av de fast så är det inte.
Min pojkvän Mino var ledarens lillebror.  Han brukade alltid göra så att jag och Bobby behövde hänga med Mino,inte för att det var något problem med det men det var så jag träffade honom och vi blev tillsammans för 2 år sedan. Ungefär 1 år senare så kom Jisung in till vårt gäng, han var en av de som hade den värsta uppväxten det var därför han kom in till vårt gäng för att han inte hade någon annan . Nu så bor han med Mino i en liten lägenhet som de äger tillsammans.
Jisung jobbar som tatuerare olagligt, medans Mino jobbar med rånare eller så är han Underground rapper. Bobby Gör allt för pengar, om någon säger att han kan få jätte mycket pengar om han rånar en bank, Aa gissa vad han gör jo han rånar den dära banken. Ni kan inte fatta hur många gånger jag har sett honom gå in till ett casino, för många gånger.

I många år har jag försökt tagit självmord men Bobby var alltid där vid min sida och stoppade mig eller tog mig direkt till sjukhus.

Det värsta som hände var för 1 år sedan; Då tvinga de i mig Tequila och jag blev så full så jag högg mig själv i magen. Jag kommer inte ihåg något från den dagen eller mer sagt dagarna, jag vaknade upp ungefär 1 vecka efter och det första jag får höra är hur Bobby Mino och Jisung säger att jag aldrig ska dricka Tequila igen eller någon sprit alls, det var så vi kom på mitt smeknamn Tequila och det är också varför jag inte dricker.

Självmords tankar kan komma lite då och då, när jag väl får självmords tankar så kan jag göra vad som helst för att dö som tillexempel så har jag varit nära på att svälja en hel burk med sovpiller eller så har jag varit nära på att hoppa ner från ett tak, men som jag alltid har Bobby, Mino eller Jisung med mig så stoppar de mig alltid.





----------------------------------------------------------

kort kapitel Jag vet

hoppas ni vill fortsätta läsa

The ChangesDove le storie prendono vita. Scoprilo ora