2~Flickan från Seoul~

9 0 0
                                    

Hej jag heter Hunter, men alla kallar mig för nightmare. Jag fick mitt smeknamn efter alla som har vågat ens kommit nära mig, för att efter det så har de fått en mardröm.  Det här är jag just nu.

Jag levde med mina föräldrar men nu så bor jag hos min bror

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jag levde med mina föräldrar men nu så bor jag hos min bror. För något år sedan så skickade mina föräldrar ut min bror ur huset, då var min bror runt 17 års åldern, ungefär en månad efter så flyttade jag till honom. Mina föräldrar ville bara att jag skulle lära mig något dumt instrument. Det var en av anlednigarna varför min bror blev utkastad.

Det var såhär jag sa hela tiden att jag skulle på piano lektioner och då skulle min bror ta med ig dit men istället så tog han mig till ett ställe som man lärde sig att slåss på och efter det så har vi bara fortsätt med det, men efter en tid så kom mina föräldrar på mig och då kika de ut honom från huset. Varför och hur jag flyttade ditt är en väldigt enkel historia.

Det var ungefär direkt efter att han hade flyttat ut som jag fick reda på att han var med i ett gäng, och sedans jag var liten så har jag älskat alla hans kompisar och alla hans kompisar har varit mina ända kompisar, iallafall så ville jag gå hem till honom men mina föräldrar tillät mig inte så jag packar alla mina grejer som jag behöver klockan; 01;00 och sen bar rymmer hemifrån direkt hem till min brors NYA lägenhet. Han hade blivit utskickad från sin andra pågrund av för många hemma fester. Vad jag fick reda på så letade inte ens mina föräldrar efter mig men det gör liksom ingenting, jag älskade de inte då och älskar de inte nu. De har liksom aldrig varit där vid min sida som min bror är.

Efter att jag hade flyttat till min bror så började jag hänga med han och hans kompisar som är riktigt j***a schyssta.

Någonting som många inte vet om mig är att min bror är ledaren i det farligaste gänget i hela sydkorea och att jag är med i det gänget.

Jag går till skolan...ibland...om jag känner för det...som händer ungefär 2 gånger i månaden då vi inte har prov och att jag har fått reda på att någon lärare är inställd.

Jag har en tatuering, den sitter bakom örat men jag ska snart skaffa fler.

min tatuering betyder typ att jag växer på ett osynligt sätt, varför just osynligt är för att den sitter bakom örat då är det lite svårt att se den men om man kollar riktigt noga så ser man den och det är samma sak med mig om man kollar riktigt noga så ser man hur jag förändras varje dag

min tatuering betyder typ att jag växer på ett osynligt sätt, varför just osynligt är för att den sitter bakom örat då är det lite svårt att se den men om man kollar riktigt noga så ser man den och det är samma sak med mig om man kollar riktigt no...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Jag och människor är inte riktigt en så bra blandning, jag har attityd problem och kan lätt bli så arg så det slutar med att någon blir skadad...det har hänt några gånger tyvärr och då har antingen jag blivit tagen av polisen eller de. Då undrar ni säkert varför tar de bara en av er och det är för att om polisen kommer så kan jag bar låtsas bli slagen och sen gråta... Perfekt.

Det var en gång då jag blev tagen av polisenoch de sa att de behövde ringa mina föräldrar, det ända jag sa var... Jag citerar... Varför frågar ni mig för era jävla äckliga svin, ni kan gå och ta er i röven för fan!

efter det så ringde min bror på min mobil och då så hörde han när han pratade i telefonen med polis hur jag skrek och sen var han typ där på några sekunder. Då hände det värsta, han satte en tejp bit på min mun så att jag inte kunde prata mera och han sa förlåt till polisen. Asså jag lovar han var full. Efter att han hade betalt lite böter så fick jag komma ut.

Min favorit grej att göra borde nog vara att antingen festa eller slåss eller typ tatuera mig.

Min bror tycker inte riktigt så mycket om att jag festar, för att han är typ rädd för att jag kommer hitta någon SNÄLL/BRA kille och sen så kommer han typ förändra mig men då bara pekar jag f*** you tillbaka och då är han sen tyst efter det.
Hur jag kommer in på klubbarna är min lilla hemlighet, inte ens min bror vet om den.

The ChangesWhere stories live. Discover now