Twijfels?

214 4 0
                                    

"IK BEN THUISSSS!!!" Van waar kom je ookalweer Vraagt mn moeder. Van Amanda toch uhgg. "Ik wil niet meer dat je met haar omgaat ze is een vies kind,ik zag haar laatst met 3jongens achter de Lidl lopen Chanel ik wil het niet." Hou je bek man, riep ik.

Ik was zo boos toen ik thuis kwam want wat Jelyn tegen mij zei wauqww pffff. Toen we onderweg naar huis liepen spraken we over die jongens bij Amanda en toen zei Jelyn dat Mitchel een vriendin heeft!! Ik weet niet waarom maar toen ze het zei kreeg ik een rare gevoel in mijn buik, alleen God weet waarom.

Ik was zo boos dat ik helemaal niet aan Liyah dacht! Ik besloot haar maar te bellen kijken hoe het gaat.

Ft gesprek
C: Heeeey bae hoe gaat het
L: Gaat wel goed ik lig op bed ensow..
C: Uhm weet je zeker dat het gaat? Je weet dat ik er voor je ben toch.
L: Uhm... er is niks alleen dat ik over een 3weken ga verhuizen..😭😭
C: HUH? naar waar?! Je maakt me bang!
L: Uhm kijk mn vader is er achter gekomen dat ik een relatie met jou heb en nu wilt hij terug naar China zodat ik over deze fase heen kom. Dat waren zijn woorden...
C: Maar hoe en nu dan wanneer kan ik je weer zien ik mis je!!!
L: Ja ik kan je ook niet meer zien ik mag nu eigenlijk niet eens meer opnemen.. het spijt me echt dat ik het je niet eerder heb verte-

En toen hing ik op haar stem hoefde ik niet meer te horen ulgggh. Gaat ze mij nou echt verlaten?! Waar vind ik nu een meisje zoals haar😪. Alle emoties gingen door mijn lichaam ik begon mijn hele kamer een renovatie te geven. Hier zat ik dan op mijn verneukte bed met mn gebroken iphone5😡😡. Ik ging onder mijn dekens kruipen en pakte mijn oordopjes en je kon het al raden ik ging muziek luisteren. Ik luisterde naar Chivv-Less stress totdat mijn muziek opeens werd onderbroken ik werd gebeld door een onbekend nummer.

Haat het als ik onbekend gebeld word. Ik nam op en zei "hallo?" "Heey schat hoe gaat het?" "Als dit een grap is Liyah kan je het beter nu zeggen want ik ben echt boos!" "Huuh Liyah? Dit is zij niet het is Mitchel ken je me niet meer?" Uhg jij weer hoe kom je aan mijn nummer en waarom bel je onbekend? "Ja sorry mn nummerherkenning staat uit en van Amanda.. dus wdj? Kan ik je zien?" "Waarom wil je me zien? En wat gaan we doen dan?" "Gewoon naar een restaurant ergens ik breng je met de auto"

Hmm ik heb al 4uurtjes niks gegeten en voor een persoon zoals mij is dat best lang dus ik besloot om mee te gaan. Ik stond op van mn bed en ging naar mijn kast. Ik keek naar wat ik aan zou trekken en ik koos een simpele D2 shirt met een scheurtjes broek en nike schoenen. Daarna ging ik naar mijn eigen badkamer en keek in de spiegel en ja mn vader heeft een eigen badkamer voor mij laten maken zodat ik zijn parfum en zeep niet meer gebruik.

Ik heb jullie trouwens nooit verteld hoe ik er uit zie... ik had eerst rood haar maar nu is het gewoon weer lichtbruin tot mijn schouders. Mijn haar is eigenlijk krullend maar ik stijl het altijd dus niemand weet het. Ik heb groene ogen en sproeten en ben zeg maar lightskin vraag me ook af hoe dat kan want mijn moeder en vader zijn spierwit en ik een beetje getint dus tja. Ik ben ongeveer 1,60m lang en heb een Zandloper figuur ook is mijn bil dik, denk door te veel eten maar genoeg over mij laar me terug gaan naar mijn "date"

Ik keek dus in de spiegel en besloot om vandaag voor het eerst mijn krullen te houden. En deed het dan in een hoge strakke bol en trok mijn kleren aan. Nadat ik klaar was ging ik wachten op Mitchel totdat hij mij zou komen halen.

30min later
Ik werd geappt door een onbekend nummer en zag dat het Mitchel was. "Kom maar voor je deur ik ben er al" ik had natuurlijk mijn adres gegeven via de telefoon zodat hij zou weten waar ik woonde. "Ik ga weg!!" "NAAR WAAR GA JE EN MET WIE?!" vroeg mn vader. "Gewoon een oude vriend van me ff bijpraten" "oh oke veel plezier mama houdt van je❤️" En toen verliet ik de deur en stond ik voor een Audia7 matte black😍😍. Ik dacht echt van woow maar ik liet het natuurlijk niet zien.

M: "Heey je ziet er mooi uit stap in"
C:  "ja jij ook hoor..." hij had zo een strakke coltrui aan waarin je zijn spieren zag met een spijkerbroek met scheurtjes en louboutins. Ik dacht echt van wauw jij hebt je best gedaan maar goed. Nadat ik was ingestapt begon hij muziek te zetten en toevallig had hij MulaB- Geel gezet toen begon ik de hele tekst mee te rappen ik ben echt een fan van Wildenwesten ookal leef ik ik België.

Aangekomen bij restaurant
C: woow Mitchel hoe heb je dit kunnen betalen dit is de duurste restaurant in België!
M: Tja een eerste date moet toch goed zijn😊
C: Dit is geen date ik heb een vriendi- en toen stopte ik en mijn tranen begonnen al te komen.
M: Wat heb ik verkeerd gedaan kom zitten dan praten we.
We gingen zitten ergens achterin het was zo mooi en groot!
C: Het is Liyah ze gaat verhuizen vanwege mij omdat haar ouders mij niet goed genoeg vinden.
M: Je komt wel over dr heen je hebt mij toch!!

Let niet op spellingsfouten😂😂.
979 woorden voor jullie!

Andere wereld (boek 1)Where stories live. Discover now